Wednesday, January 13, 2010

Planet of the Erotic Ape - Babes in Kongland

Planet of the Erotic Ape - Lou Vockell 2002

Ammu juba ei ole pannud vaid ühte punni kümnest, nüüd saab see väärtfilm selle rariteetse au vääriliseks. Kõige odavam sexploitation, võtad neli suvalist naist kes on nõus tissi näitama ning teineteist suudlema, ehitad porolooni kasutades oma isiklikust vannitoast midagi jubedat mis peaks kujutama kaljude vahel asuvat koske ning saadad hirm-inetud "näkid" vuliseva vee alla amelema. No nii halb, et kohe tahaks öelda geniaalselt hea, kuid ohh ei, tegijad püüavad tõsiselt inetuid naisi softi tegema pannes kopikat koorida ega suuda seejuures asja ladnalt keel põses huumoriga teha. Ja see kõik amelemine on veel seiklusliku fantasy ulme vormis. 0,5/5
Boonuste hulgas oli näiteks selle filmi trailer, üsna jube seegi.

6 comments:

Anonymous said...

peab vaatama!

Trash said...

parem mitte.

Anonymous said...

Peale seitsmendat korda Avatari vaatamist hakkab seal nägema asju mida näiteks kuuenda korra juures ei märganud. Head filmid avavadki ennast umbes viienda-kuuenda korra juures. Ma arvan et Pulp Fictioni vaatasid ka ca 8-9 korda, enne kui aru said mis kamm on. Need asjad ei ole nii lihtsad!

Mart said...

Planet of the Erotic Ape > Pulp Fiction?

Aga see Breastford Wives on miski Stepford Wives'i paroodia?

IMDB sünopsis on hea lugemine: ... Rob almost immediately has sex with these three lovelies (as does Laura), but they soon realize that something is amiss, and they discover the reason: Doc Brady, the town's mayor, has invented a device that, at the push of a button, turns women into insatiable, sex-crazed robots. Tuleb leida ja ära vaadata.

bunsen_lamp said...

Google tõlkemootor avitab:

Rob peaaegu kohe on seksi nende kolme lovelies (nagu ka Laura), kuid kohe aru, et midagi on valesti, ja nad avastavad põhjus: Doc Tomson, linna linnapea, on leiutanud seadme, et vähemalt ühe nupuvajutusega, muutub naiste täitmatu, soo-Hullu robotid.

SOO-HULLUD ROBOTID! MEHED, UNUSTAGE AVATAR! SEDA PEAB VAATAMA!

Trash said...

AUTOD MUUTUVAD SOO-HULLUDEKS ROBOTITEKS!