Tuesday, August 21, 2007

Kickin It Old Skool

Kickin It Old Skool - Harvey Glazer 2007

Break dance comedy tüübist kes kaheksakümnendatel ohtlikku trikki tehes langes koomasse, ning 20 aastat hiljem ärgates proovis taas lavalaudadel tantsides ilma teha tundus sisukirjelduse järgi olevat fun. No break dance ei saa ju halb olla. Wrong ! Saab ja kuidas veel. Kui enne selle filmi vaatamist tundusid kaheksakümnendad lahedad olevat, siis nüüd keerati ajastu märkidega ja tõeliselt süvarumalate naljadega vint nii valulikult üle, et mingist eighties jutust ega visuaalist ei taha ma enam kuuldagi. Rubiku-kuubik, aeroobika, Karate Kid, neoonvärvid, BMX, imeauto KITT, ning isegi Atari ja Flock Of Seagulls ajavad mul nüüdsest südame pahaks, ning seostuvad elu lõpuni millegi negatiivsega. Samuti tõuseb kindlasti iga kord kurku roop kui näen mõnda selles filmis osalenud "näitlejat" kunagi hiljem "näitlemas", uskuge mind, see oli tõesti nii halb. Old skool my ass !!! 0,5/5
Peale neegri oli peategelase kambas veel mehhiklane ja korealane - mõnus poliitiliselt korrektne gäng.

4 comments:

Ulmeguru said...

Üldiselt on peapael (või peapaelana esinev rätik) asi, mis mul kohe südame pahaks ajab ja mis seda jubedust kandva inimese minu jaoks paika paneb.

Kaheksakümnendad ongi rõvedad, seal oli ainult kaks toredat asja: mõnusad lihtsakoelised ulmefilmid ja nn. futu.

Kurb, et Sul bändiga A Flock Of Seagulls nõnda läks! Tuleb alustada aastusravi...

Trash said...

Loodan, et A Flock Of Seagulls´i mõne aja pärast taas istub. Loodan.

Anonymous said...

Mida rohkem ma mõtlen, seda ilgemad need kaheksakümnendad tunduvad. Peapaelad, "kesa"püksid, nilbed "kivipesu" ja "lumipesu" teksad, Modern Talking, Duran Duran, Tartu botased, sademega Kibuõlu, koolivorm, sõjaväekomissariaadid...aargh...the list is endless...
Kaheksakümnendatel oli ainult paar head asja: varajane Metallica ja Slayeri tulek, samuti speed, trash ja death metali tulek.
Vaat seitsmekümnendad olid kuidagi helged kogu oma hipilikkuse ja naljakate vuntside ja väljakasvanud potisoengutega ja üheksakümnendad on juba nii uus aeg, et seda mäletavad kõik. Aga kaheksakümnendad tõmbaks kuidagi oma elust maha, kui saaks. Kõik, välja arvatud suved.

L.

Trash said...

Mulle tegelikult meeldisid aga need sümbolid mängiti seekord nii üle, et tekkis tõrge. Kuigi jah, sinu poolt pakutud märksõnad tekitavad kõhedust.