Monday, December 20, 2010

Family Guy : It's a Trap

Family Guy Presents: It's a Trap - Peter Shin 2010

Kui eelmine Family Guy Tähtedesõja paroodia ilmus, siis oli igal pool hoatajaid, et see on ilge kamarjura ja ärge jumala pärast tundi oma elust magama pange. No kus kuradis te siis nüüd olite? Miks hädapasun ei hüüdnud ega vilkurid punast helkinud? Kuna viimane vaadatud FG sesoon oli igati mõnus, siis lootsin ka Return Of Jedi "remake´ist" parimat, kuid see mida 54 minutit kestev animatsioon sisaldas, oli ikka kõrgema lennuga igavus. Üks nali ajas naerma, selle eest siis lisapunkt. 1/5

10 comments:

Anonymous said...

Tagane, uskumatu! Ma ei ole kõne all olevat osa veel näinud, aga kavatsen oma aja kindlasti sellele pühendada.

Trash said...

Palun ära! Aga võib ka nii olla, et mu huumorilatt on veelgi kõrgemale tõusnud.

a said...

Mitte keegi ei osanud sind hoiatada sest mitte keegi ei osanud seda oodata, see on mingi PRE-air episood, noh põmsti mingi wikileaksi worst-episodes osakonna teema. Ausad ameerika TV vaatajad ei näe seda episoodi ennem kevadet.

a said...

kusjuures ...
seal oli üks hea nali ...

aga hetkel ei meenu

Mart said...

Trashil on seda korda õigus. Viimane Tähesõdade paroodia on sedavõrd nigelasti tehtud, et Blue Harvest selle kõrval mingit auhinda vääriks. Mõtlesin oma ajaveebis ka seda arvustada, ent kui esimene viha üle läks, ei viitsinud enam hakata seda lahkama.

Trash said...

Tore kui mul vahest ikka õigus ka on. :)

Peaks ikka sult neid American Dad´e laenama tulema. Või järsku võtad Animelaagrisse kaasa?

Anonymous said...

Ma arvan, et sul on õigus aga ei väida kindlalt, sest just alustan vaatamist. Pärast selle postituse läbi lugemist tekkis küsimus, kas SINA family guy filmi alguses seda teksti lugesid, kus seth macfarlane selgitab, et 'langetage oma ootused, sest me ei tahtnud seda tegelikult teha. Fox ei lubanud meil enne filmi teha kui me selle saastaga ühele poole saame. See ei ole hea episood'.

Kuid ma kindlasti naasen siia blogisse oma lõpparvamust avaldama kui film läbi on.

Igaljuhul on sinu eelnevaid postitusi olnud hea lugeda.

Trash said...

Kusjuures lugesin aga see läks meelest ega tulnud pähe kui meelega sitasti tehtud episoodi põhjendus. Aga vahet ei ole, kui ka tegijad teavad, et on sitt, siis mina tarbijana võin ikka viriseda.

Anonymous said...

vaatasin just filmi lõpuni ja väga suure Family Guy fännina pean sinuga täielikult nõustuma. Kuigi eelneva hoiatuse tõttu ei oodanudki eriti palju sellest osast oli pettumus siiski natuke liiga suur.
Eriti kui olin enne seda geniaalset jõulu episoodi vaadanud.

Trash said...

Ja miks mina seda Jõulueri näinud ei ole, miks jõuludeks DVD ei ilmunud? Vastata ei ole vaja. :(