Monday, December 06, 2010

Swans - A Long Slow Screw

Swans - A Long Slow Screw 1986

1 A Screw
2 Anything for You
3 Coward
4 A Hanging
5 A Long Slow Screw
6 Fool

Karm, väga karm! Vaevalt see Swans tänapäeval enam nii läbisaagiva monotoonsusega liha lõikab kui kaheksakümnendate keskpaigas, muidu kimaks küll kohe piiletisabasse, et Tallinna konsa jaoks paberitükk lunastada. Brutaalne ja nüri, gore koos vere ja soolikatega, seotud ja lahtisõlmitud, aeglane massiivsus, tume minemine, häiriv ja kannustav samaaegselt. Post-pre-industrial-post-rock-pre-neo-doom. Tuumik. Toomik.

4 comments:

Edmund said...

For what it's worth, kuulan praegu Rauli Vibratsiooni ja ta kommenteeris, et uus plaat on üllatavalt hea, ehk isegi sama hea kui vana Swans. Lugu praegu mängib ja ega ta noh paha tõesti pole. Samas, saan aru, kui Saaremets (ja mina) sinu kõrval liig rokikauge. Nii et igatahes otsusta ise. Osta laena varasta mis iganes see uus album ja siis mõtle kas tahaksid minna neid kuulama.

Edmund said...

Ahjaa, uut MPR'i lugu mängiti Vibras ka. On kurioosne kuidas nii Swans kui ka minu uus pala on ainsad, mis vähegi roki-idioomile lähenevad. Muidu ikka hausimehele omane saade. Aga fakit, Raul on suur mõjutaja, mis puudutab minu 10 aastat tagasi alanud evolutsiooni eemale konventsionaalsest rokist oma musamaitses. Ühes Dr. Koiduga ofkoors.

Trash said...

Peaks järelkuulamist tegem kohe kui helikaardiga PC koju saabub.

Trash said...

No põhimõtteliselt peaks pregu tegema aga samas on juba Imandra Lake Areaalis end järjekorda vahele surunud. Eks siis homme! :)