Sunday, December 19, 2010

Exam

Exam - Stuart Hazeldine 2009

Kaheksa inimest kandideerivad hästitasustatud kõrgele ametikohale ühes maailma juhtuivamas korporatsioonis. Viimaseks ülesandeks on vastata ühele küsimusele kaheksakümne minuti jooksul. Eksami läbiviija loeb peale sõnad mida teha ei tohi ning aeg lülitakse käima. Üllatuseks avastavad kaheksa ruumi suletud inimest, et küsimust ennast kandideerijaile ette antud paberil ei olegi ning ühiselt asutakse välja mõtlema mis võiks olla küsimuseks ning mis vastuseks,. Kell aga tiksub ning peagi hakkavad tööotsijate närvid üles ütlema. Meeldis kuna oli piisavalt loogikaaukudest hoolimata põnev, et poolteist tundi huvi hoida. Ei meeldinud, kuna väljavalitule jäävat unistuste töökohta oli seletatud kergelt ulmelise taustaga  mis minu jaoks oli ebaveenev ning mitte piisav põhjendamaks mitmete agarate kandideerijate võtteid koha hankimiseks. Külma küünilise ajusid keppiva corporate thrillerine oleks tsipa paremini istunud. Ja muidugi see tüüp sealt ruumit oli ka koheselt läbinähtav, liiga vanakooli krimka võte. 2,5/5
Lugesin kusagilt pildi alt, et see tsikk pidi olema maailma andetum näitlejanna. Eks minagi siis levitan sõnumit edasi.

5 comments:

Anonymous said...

Mis on 2010 kõige parem film:
1) Inception
2) Machete
3) Expendables

Trash said...

Machete DVD-d oodates. Eks siis kui kõik 3 nähtud, avaldan ka arvamust.

Lauri said...

Just värskelt "Inceptioni" näinuna võin öelda, et mingi eriti väljapaistav teosega küll tegu polnud. See Jamesbonditsemine seal lumekindluses rikkus kõik ära, aga see unenägude teema pold ka midagi enneolematut.
Keskpärane.

adi said...

Esimesed kaks unelevelit oli imo ilgelt põnev, see lumelevel oli jah ilmselge "meil on traileri jaoks plahvatusi vaja!" teema.

Margus U said...

sesmõttes et kõige halvem näitlejanna on selles filmis

http://www.imdb.com/title/tt0429115/

tirige kindlasti, ma usun et te kõik näitlete paremini kui see tsikk, lausa uskumatu