Monday, December 20, 2010

Druuna : Morbus Gravis

Paolo Eleuteri Serpieri - Morbus Gravis I
Heavy Metal 1993

Rütmikas värk, kaks lehekülge ulmelist seiklust ja kaks lehekülge pool-erotsi. Heavy Metal ajakiri surub vast vormi peale, ei põgene sa siit kuhugi kui lugejad nõuavad mutante ja tisse, hea veel kui pakutakse mutantisse või suurte tissidega naist seksimas mutantidega. Hoolimata tobedast "seksikusest" oli tegemist täitsa loetava põneva ulmelooga mis vist isegi läheb edasi, on ju ilmunud ka Morbus Gravis 2.

4 comments:

Lauri said...

Mis mõttes "vist" läheb edasi? Druuna spermalõhnalisi seiklusi on ilmunud tervelt kaheksa albumitäit, tõsi küll, need albumid just väga paksud pole.
Samas mulle ilgelt meeldis see lõpp, kui välja tuli mis maailm see Druuna ja mutantide maailm tegelikult oli...

Trash said...

Albumite järgi ei saanud sarnasustest hoolimata otsustada kas tegemist on jätkuva looga või erinevatega, kus lihtsalt sama nappides riietes kangelanna. Ütlesin, et läheb edasi Morbus Gravis loo kohta kuna on ka Morbus Gravis II olemas.

Lauri said...

Ma sain aru, et continuity on - kui üldse on - ikka üsna lõdva. Lihtsalt Druuna käib kas täiesti paljalt või siis peaaegu paljalt ringi, kepib mingite erinevate töllidega ja aeg ajalt saab ka mingit muud actionit. Selline chill, kus põhiaur läheb rohkem Druuna tissi ja tussi peale, kui muu sisu

Trash said...

3 järjest oli veits liig, nii 1 kuu aja jooksul ja Druuna ruuliks hulga paremini.