Thursday, December 02, 2010

Swans - Archive Compilation vol. 1 and vol. 2

Kaks bootleg DVD-d otsast äärteni täis Swans´i mussi. Pop asi see Swans kju nüüd tänapäeval, näiteks Helen Sildna on eesti suurim bändi austaja ja see ütleb juba nii mõndagi. See näitab, et kunagisest keldrilemmikust on saanud tuhandete noorte iidol ja kuna mina samuti tahan nooruslik olla, siis vaatasin ja kuulasin klaviatuuriklõbistamiste vahele ära 4 tundi Swansi materjali: kontserte, videoklippe ja intervjuusid, kõike seda kraami mida üks HC fän välja otsinud ning plaatidele pannud oli. Kohati matejal kattus, just videote promoklippide koha pealt kuid muidu sai tugeva doosi kätte. Siiski kirsiks tordi peale jätan hilisemaks tutvuseks brutaalse "A Long Slow Screw" live´i aastast 1986.

7 comments:

Lauri said...

Ära reklaami siin mingeid isehakanuid, Eesti suurim Luikede fänn on muidugi Osmium.
Ma vist korra mingit lugu juutuubist kuulasin mis ta saatis ja panin iivelduse ja jälkusega võideldes kähku kinni.

Trash said...

No kes on Osmium Helen Sildna kõrval? Terake leivapätsi varjus.

Lauri said...

Osmium on vaatamata oma nääpsukesele kasvule tegelikult Swansi gigant

Trash said...

Kohe kuulame veel täna Swans´i koos videopildiga ja siis näeb kes siin gigant on, Osmium või hoopis ma ise. Muahahahaaaaaa!

Osmium said...

kui lõbus on postuumselt siukest vestlust avastada :) guugeldasin siin hoopis muud. üritasin meelde tuletada ühe bändi nime. nüüd juba meenus: juhtlõnga loo nimi oli With Swans I'll Share My Thirst, ja bändi Forgotten Woods.

siinkohal oleks viisakas tänada Trashi jõulukingi eest. võimalik et aasta oligi 2010. ja kingiks oli sesama jalasääre Swansi kogumik. aitäh! laiv oli hää.

Osmium said...

praegu möödun Swansist kerge sissonne ouverte hüppega. liiga masendav :) olgugi et muusikalises mõttes siis..kunagi Swans avardas.

Trash said...

:)