Monday, March 12, 2012

Star Wars: The Old Republic

Hirmus kaua tehtud tähesõdade netimäng võttis endale ainult ühe ülesande: võita World of Warcraft numbreid. Poolkõva arenduse viljad on nüüd juba mõned kuud olnud kõigi soovijate katsuda. Eredate värvidega maailma sees on huvilistel võimalik läbi mängida oma klassi jaoks spetsiaalselt ehitatud lugu. Lugu jätkub läbi terve universumi. Läheb kord põnevamaks, kord igavamaks. Sedamoodi, kuidas mängija tugevamaks saab, avaneb talle rohkem lahinguvõimalusi. Selle kõrval on veel teised mängijad ja mitmikmängudele omaseks saanud omavahelised kakelungid, mitmekesi kõvematele kollidele üle tahi andmine ja nii edasi.

Mäng on katkine, puine ja mis esmatähtis: igav. Pärast oma tegelase loo läbi mängimist ei ole eriti palju ette võtta - jätkata tuleb hoopis teise tegelase looga. Kuid seegi võrgus üksikmängu süžee mängimine on aeglane ja lirtsuv. Mõnevõrra huvitavalt on lahendatud esemete valmistamine (n-ö crafting), kuid seegi kaotab oma sära kiirelt. Soovitatud ainult kõige kibedamatele Star Wars austajatele. Mängu eest kaks palli kümnest, püüdluse eest kolm palli lisaks.

13 comments:

Anonymous said...

Ahh, peale selle postituse lugemist tahan endal silmad peast välja torgata. Nii pinnapealne, niii stiilitu, nii eesmärgitu, surnud sündides. peale selle kommi anonüümset postitust pole mul enam midagi muud teha kui teise tegelasega midagi muud teha.

ilmar

Trash said...

Aga ei ole ju anonüümne, nimi Ilmar kenasti all.

Ise hakkasin Lost Odyssei´d pelama, aga tundub liiga mastaapne. Isegi linnas tundub jõle tüütu kui pean jooksma 15 minutit ühest linnaservast teise. :(

Vast harjun.

Anonymous said...

Mitu punni Angry Birds sai?
Mängumaailma Avatar peaks saama 10 täis.
Või muidu joome ennast täis.

Trash said...

Las käia, ega viin mahta kaua oodata.

Mart said...

Angry Birds saab minu skaalal null punkti kümnest. Kahjuks Trashil ei ole sellist leibelit blogis.

Trash said...

Ängri Bird on dope, kuulsin just juttu kuidas üliõpilased seda töötegemise asemel olid päevade viisi mänginud.

Mart said...

Bristoli sitatabeli järgi on Angry Birds tüüp kuus dope.

Trash said...

Ise olen muide samuti roovinud, tegin nii kolm levelit.

Silvi Kõu said...

Vau, hea arvustus. Läks tappev isu seda proovida üle :D Elan oma elu parem :D

Trash said...

Mart on selline diehard pelaja, mis talle keskpärane võib meile lihtinimestele palju rõõmu valmistada. :)

Mart Kont said...

Kuidas Sa seda mängida saad? Ostmise kohapeal öeldakse Star Wars™: The Old Republic™ is not available in your region.

Papadoc said...

Äkki on kellelgi friend invite-i :) Tahaks proovida.

Mart said...

Kellelgi oli probleem mängu ostmisega. EA Origin pood ajab jah sõrgu vastu, aga kui füüsilise koopia ostad, siis töötab. Samuti võib mõnest muust kohast endale mängu võtme osta. Mina näiteks sain gamepointsnow punkt com lehe pealt võtme. Siis maksis see veel £37, nüüd on kallim miskipärast. Sõbrakutset minul kahjuks jagada ei ole.