Thursday, March 22, 2012

Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty

Mängu tegevus algab 2007. aastal. Sarjaga eelnevalt tuttavatele mängijatele tuntud peategelane Snake hiilib salaja hiiglasliku tankeri pardale, et seal uue superrelva väidetavas olemasolus veenduda. Lugu võtab keerulisema pöörde, kui tankeri vallutavad vene terroristid. Selle eelloo lõppedes algab mängu tegelik osa 2009. aastal, kus on uus peategelane: Raiden. Tegevus toimub eranditult suures tehase laadi kompleksis. Mängija ülesandeks on päästa pantvangid, nende hulgas ühendriikide president. Aga lugu viskab ohtralt keerdkäike ja üllatusi.

MGS2 on hiilimismängude absoluutse paremiku esindaja. Terve loo saab läbida ilma kedagi tapmata. Veelgi enam - terve loo saab läbida ilma, et vastased peategelast kordagi avastaks. Väljakutse on mõõdukas, aga mängimine ise ladus. Isegi kui lugu vahepeal totraks kipub minema, on see siiski huvitav. Mäng ilmus esimest korda 2001. aasta lõpus, ent on tänini pädev. Hiljuti anti see välja spetsiaalse HD kollektsiooni osana.

2 comments:

Gendri said...

Ülikõva mäng!
Kolmandat osa oled proovinud?

Mart said...

Eks ma olen kõik selle seeria mängud ära mänginud. Mõned isegi mitu korda. Näiteks MGS4 on minu rasvunud töntsid sõrmed kokku viis ja pool korda läbinud.