Tuesday, March 13, 2012

Immortals

Immortals - Tarsem Singh 2011

Oli netis paar pilti ja paar posterit. Mõned kirjutasid, et ootavad filmi, aga kui linastus, siis justkui ei trehvanudki enam selle otsa, ei näinud kusagil arvustusi ega maininud keegi mokaotsastki. Poolkogemata sai ise ära vaadatud ja peab ütlema, et mulle meeldis, sest Tarsem Singh´i loodud ultrastiliseeritud maailm tõi kusagilt ajusopist esile Ray Harryhausen´i loodud eriefektid kreeka muistenditel põhinevatele filmidele. Siin oli sama fantaasialikkus, kuigi plastiliinist voolimise asemel klõbistati arvutiklaviatuuril ning sto´n´motionit asendas hiireliigutus. Kreeka mütoloogia puhul sobib selline ülepingutatud kuld ja kard, saledad jumalad ning verised taplused. Kahju oli lausa kui Tartaruse mäeni jõudes minetas linalugu oma senise šarmi ning muutus hoobiga igavaks enesekorduseks. 3,5/5

2 comments:

Kalmsten said...

Mul on tõsine vastumeelsus astuda kinosaali siis kui film juba alanud on ning hakata kuskilt endale mõeldu kohti otsima.
Probleem oligi selles, et kui MNC Taskust välja jõudis, olid Surematud Ekraanis juba alanud...ja päris mitu-mitu minutit kestnud.

Trash said...

Mul on aga alati probleem sellega kui film ei alga õigel ajal.