Thursday, May 08, 2008

Sexual Parasite : Killer Pussy

Kiseichuu: kiraa pusshii - Takao Nakano 2004

Eesti filmiblogijad vaatavad üksteise järel filmi Teeth mis räägib tüdrukust kellel on hammastega tussu. Hinnangud just eriti kõrged pole olnud ja seetõttu otsustasin ameerika teismelisele kuuluva vagina dentata asemel vaadata jaapani pornostaaride karvast ning kiskjalikult ohtlikku pussyt, sest verine nokunäksimine on teema millega mu pisike perversne meel tutvuma sunnib. Sexual Parasite´i puhul oli tegu tüüpilise sexploitationiga kus suuremalt jaolt näidati paljast pinda, seksi nii hetero kui lesbivariandis ja kui amelemised ning püherdamised lõppesid, sai vaataja kauba peale ka ämbritäie kunstverd, ühe papist hammastega konna ja paar meetrit kummisoolikaid. Sexploitation oli žanr mille kuldaeg jäi seitsmekümnendatesse ning tänapäeval ei tundu asi enam töötavat. Esiteks puudub muidugi kümnenditega tekkinud camp fiiling aga ka tänapäeva odava kino võrdkujuks olev digitaalne käsikaamera ja nõrgad digiefektid ei lase heal halva-filmi tundel tekkida, sest lõpuks jääb kõik ikka totaka kodukino ning sõpruskonna pullitamise tasemele. Jaapanlaste puhul, kuna nad on nii pühendunud hullud, võib arvamusega väheke heldem olla aga ega korralikku kasukat saanud siitki. Võib-olla pean selle USA pureva tussu ka ära vaatama, ehk kaks filmi kokku suudavad uudishimu poolt uuristatud temaatilise tühiku koos täita. 1,5/5
Millal nendest kuttidest film tehakse?

6 comments:

paranoiadisco said...

Hah, see viimane tüüp rokib. Kui ma kuskilt taolise kostüümi saaks, teeks kohe temast ka filmi...

Muidu aga...
TISSID!

Ja gongrats TV-ekspressi artikli üle!

Pharoahe Monch said...

see sissekanne tegi mulle kangesti nalja :D

Pharoahe Monch said...

muidu aga...
SUURED TISSID!

Trash said...

Neid suuri tisse oli terve film täis. Oleks aga võinud muudki olla. :(

Soprano said...

Ma jõudsin ka Killer Pussy jälile pärast Teeth vaatamist. Piltide järgi vähemasti tundub, et japside oma on rohkem üle vindi keeratud. Teeth jäi magedaks.

Trash said...

Selle killer pussy DVD-ga oli veel see veider moment, et boonuste hulgas oli suvalisi vanu Cat3 ja Pinky-kino trailereid mil puudus otsene otstarve. Jättis faneditioni mulje kus trailerid lisati vaid mulje pärast.