Tuesday, May 20, 2008

Freakstars 3000

Freakstars 3000 - Christoph Schlingensief 2004

Reedene päev möödus napsutamise tähe all. Kõigepealt Tallinna Ulmeühingu igakuine kokkutulek kust juba pool aastat puudunud olin. Kahjuks aga ei saanud seegi kord täie rinnaga rokkida, vaid pidi peagi sammud seadma Rockstarsi poole kus toimuvale HC kontserdile olid piletid juba varem varutud. No loomulikult jäin hiljaks, kuna pidu hakkas ( nagu laste sünnipäevadki ) kell kuus ja kui ma siis üheksa ajal kohale jõudsin, sain heast muusikast vaid killukese kuulda. Halba muusikat tuli veel paar tundi kuni oli aeg seada sammud Levika poole. Lootsin kontserdil Paranoiakat näha aga häbeliku poisina nagu ta on, hoidis mees pidevalt keldri kõige pimedamasse nurka ja nii jäigi kohtumata. Kahju. Laupäevahommikune päike leidis mind Levika ukse tagant sel hetkel kui viimaseid nokastanud jorsse minema aeti aeti ja võtsin minagi nõtkuval sammul ette kodutee. Levikas oli aga üllatavalt lahe, kuigi olin kogu seal viibitud aja täis kui kolmeteistkümnes Wybourne´i krahv kultussarjast The Fast Show. Kohtasin vanu tuttavaid, leidsin paar uut ja hommikupoole ööd lubasin isegi ühele noorele kutile kirjutada Magnus 2-e ja Magnus 0-i, ehk Magnuse järeloo ja eelloo stsenaariumi. Pidavat sitaks pappi sisse tooma nagu lubati.
Pohmellipäeva filmiprogrammi jaoks olin jätnud dokumentaalfilmi sellest kuidas vaimuhaigete hooldekodus lavastatakse Pop Idols´i paroodiat. Mitte, et ma ei tunneks austust lavastaja vastu kes oma kuulsusesära satiiri ehitab üles nõrgamõistuslikke näidates ja idioote mõnitades. Oh ei, see oli päris raju idee. Film ise muutus lihtsalt liiga ruttu igavaks, kõik hälbega tegelased said nähtud ja nende piiratud vaimne tase ei lasknud just uutel ja põnevatel episoodidel toimuda, karjusid filmi kümnendal minutil täpselt samamoodi kui kuuekümnendal. Karm meediasatiir aga lühifilmina oleks löövam olnud. Minu pohmelli muutis hälbega sakslasi vaadates ravimise asemel hullemaks, pidin kohe ühe hiina kummituskomöödia olo parandamiseks peale võtma. 2/5

Hardcore kontsert Rockstarsis või dokfilm? Kes seda enam mäletab.

8 comments:

whichwayisthetoilet said...

minu arust on paranoiakat võimatu MITTE NÄHA.

Trash said...

Teie treenitud silmale küll. :)

Anonymous said...

Jah, kuhu kbong jäi?

L.

paranoiadisco said...

Höhö! Kahe viimase bändi ajal olin lava ees ja nende vahepeal istusin rahulikult laua taga ja puhkasin nagu härrale kohane. Oleks ma teadnud kellel nööbist haarata, oleks ka seda teinud... :)

Anonymous said...

Keskriminaalpolitsei ostib 15 aastast Kadrit, kes hoiab kõrvale uurimisest. Tütarlaps on hulkuva eluviisiga, ta ei õpi ega tööta ning võib viibida Tallinnas või selle ümbruses.

Unknown said...

siin olen

Trash said...

Imelik jah Para, et olen su Orkuti profiilis näinud kümneid pilte aga ära tunda ikka ei osanud. :(

Trash said...

Kadriga on kõik korras, hakkame just koos filmi vaatama.