Thursday, January 15, 2009

Jonah Hex : Only the Good Die Young

Justin Gray, Jimmy Palmiotti, Jordi Bernet, Phil Noto, David Michael Beck - Jonah Hex #19-24
DC 2008

Koomiksite-isand Lauri hoiatas viit Jonah Hex´i ulatades juba ette, et Two Gun Mojo laadset müstikat uutest albumitest ei leia, kõik jääb reaalsuse tasemele ja surnud püstoleid ei põmmuta ega nõiad elueliksiire keeda. Neljas kogumik sisaldas aga kahte lugu milles mõlemas on üleloomulikud jõud mängus, ühes astud isegi härra diablo ise lavale. Jään lootma, et paari aasta pärast ekraanile jõudvas filmis on peale põmmutamise ka seletamatuid momente, Hex´i sobib ümbritsema väheke ebamaine aura, on ta ju kangelane kel üks jalg Põrgus ja teine Taevas.

6 comments:

Anonymous said...

Woohooo

olen koomiksite isand
Lord of the Comics


L.

Trash said...

Isegi koomiksid kummardavad sind ning roomavad su poole heites end lõpuks alandlikult su jalge ette.
Koomiksilugejate austusest rääkimata, sest ega ma tunne ühtegi teist kes oma palgarahast niipalju pildivihikutele kulutaks kui sina. Mis on muidugi NICE!

Anonymous said...

No sa passid jälle filme hommikust õhtuni. Hobi peab olema, veel parem hobid, ilma hobideta võid kohe ise auku ronida ja endale mulla peale kraapida.
Pealegi läks ennem joomise peale palju rohkem raha, neist jäävad aga ainult mälestused piinavatest pohmellidest. Koomiksit võid aga iga aeg uuesti kätte võtta ja nautida.
Kuigi arusaadavatel põhjustel peab hakkama raha kokku hoidma lähemas tulevikus. 1-2 albumit kuus ikka endale lubada saan (esialgu veel vähemalt).

L.

Trash said...

Siis võib-olla jõuan rohkem lugeda kui sa uusi hankida. :)

Anonymous said...

No sinu tempole ei peaks ka DC/Vertigo arhiividki kaua vastu


L.

Trash said...

Eks läheb vaiksemaks, mul veel raamat ka pooleli ja uus ootab lugemist.