Monday, March 15, 2010

Vampire Girl vs. Frankenstein Girl

Kyûketsu Shôjo tai Shôjo Furanken - Yoshihiro Nishimura, Naoyuki Tomomatsu 2009

Lugesin foorumitest, et nii palju kui sul filmi mõistmiseks vaja läheb, oskab igaüks jaapani keelt ning seega võib vabalt inglise subbakatega versiooni ootamisest loobuda. No muidugi ei mõeldud, et kõik saaksid tekstist aru, vaid rõhuti teksti vähetähtsale rollile, selle mitte vajamisele, kuna 99% protsenti vaatajatest asub nagunii filmi kallale lootuses näha vaid verd, sisikondi ja soolikaid. Ometigi oli seda dialoogiteksti filmi kohta nii palju, et naudi mõningaid originaalseid goretamisi palju tahad, ikka vajub kogu verepulm ja kondisadu pikkade leelotamiste vahele. Lavastajateks kaks tuntud nime, kuid mina ütleks, et Yoshihiro Nishimura mõju oli väiksem kui Naoyuki Tomomatsu oma ja seda lihtsalt põhjusel, et Tokyo Gore Police´i lavastajalt oleks oodanud enamat, kuid film jäi Nihombie tasemele. Kogu linaloo peale on paar-kolm tõeliselt omapärast ja algupärast momenti ning kuigi ülejäänud on samuti normaalsel tasemel, ei ole see just suur näitaja. Lõppematut veresadu on näidatud varemgi ning kui üks ülekruvi hullus teisele ei järgne, jääb paratamatult niru tunne. Palju pläägutamist, veits huumorit ning üsna kasinalt korralikku gore-actionit. B-filmina võiks õelda, et korralik, kuid tegijate püüd on teha meelega b-kino ning müüa seda hulgi, seega ei see ka käesolevat kräppi hinnata kui head halba filmi, vaid kui keskpärast halba. 2/5
Jään nüüd Mutant Girls Squad´i ootama, ikka tuleb ju vaadata!

10 comments:

Kalmsten said...

tähh, et nmeelde tuletasid, leidsin demonoidist isegi änglish subidega ripi, varem neid nagu ei liikunud.

Unknown said...

Kanna HÕFFini, siis saad kinos näha:)

Trash said...

Vaatasin, et custom subbidega DVD on ka väljas. Aga olen kindel, et see kannatamine ei oleks vaeva tasunud, vähemalt minu puhul, sest ma tahtsin näha vaid veristamist ja mitte koolikatuseromantikat.

Trash said...

Hea mees Sten! Endal kõik teada mis festaril linale jõuab aga rahva eest veel varjad, hoiad infot kinni! Lase juba list avalikuks, mis sellest ikka töölauasahtlis peidad!

Unknown said...

Ok, tuleb tuleb -see nädal laseme.
Palun kirjuta mulle ka üks privaat e-mail (tead küll töö aadressile), mul on sulle natuke HÕFFI teemal pikemat juttu:)

Ralf said...

Nobe poiss oled! Ma kah alles mõni päev tagasi ajasin inglise subbadega ripi taga.

Trash said...

Ma sulle Sten viis-kuus kuud tagasi saatsin tööaadressile maili, siiani ei ole vastust saanud. Aga olgu, proovime siis uuesti.

Kalmsten said...

njaaa..selle Höffiasjandusega läheb vist nii nagu enamuse liiga entusiastlikult ettelubatud asjadega, et muutub iga päevaga aina kahtlasemaks...

Trash said...

Fakk you! Päriselt kah, mis kuradi virisemist pidevalt, ei saa ühele üritusele tulla ega teisele aga niisama ekraaniees päevitamiseks ja pohmelliraviks jätkub aega küll. Ära kuu aega joo, säästa raha ja tule kohale, nagunii saad autoga ja sõprade seltsis!

Trash said...

No Mannu! Mõtlesid sügavalt järgi ja jõudsid järeldusele, et peab ikka tulema?

Ma ei kuule sõna JAH!