Sunday, July 12, 2009

The IT Crowd - 2. season

The IT Crowd - 2. season - Graham Linehan, Ben Fuller 2007

Teise hooaja esimene episood oli nii pagana naljaks, et naersin seinad värisema, aknaklaasid klirisema ja kergitasin lage kuni preili Ines Karu tuli minu uksele vaikust nõudes koputama, mitte vastupidi nagu asi tavaliselt toimub. No nii naljakas, et pane või ajuti DVD pausile kuna vana naer vaja enne uue tulekut välja saada, muidu võib kergelt naeru kätte lämbuda. No nii naljaks oli! Edasi läks aga minu suureks pettumuseks täiesti keskpärasel huumorisoonel, mõnus oli vaadata aga tõeliselt vaputavat naeru enam üles ei tõstnud. Ütleme nii, et esimese sesooni episoodide jagu välja praagitud stseene oli ka kokkuvõttes naljakam kui kogu teine hooaeg peale esimest osa ja omapärase graafiliselt vallatu lahendusega menüü vaheklippidest tuli ka suu seekord puhtaks pühkida. Hea aga keskpäraselt hea. 3/5

6 comments:

Soprano said...

Naersin samamoodi esimest episoodi nähes kõht kõveras. Uskumatult naljakad/piinlikud situatsioonid seal teatris. Pärast järgmisi osasid, mis hetkel ei meenugi, vaatasin uuesti esimest ja naersin jälle pisar silmas.
Teises hooajas tuli vist uus boss... Seda tüüpi peab armastama.

Trash said...

Kusjuures mulle see uus boss ei meeldi, kuigi mõned kiiksud on tal mõnusad. Parem oleks olnud need pomod kokku segada, pookida vanale juurde uue veidrusi.

Metsavana said...

Jah, see uus pisut Zaphod Beeblebrox'i meelde tuletav vend on ka lõbus aga vana meeldis mullegi enam..

Soprano said...

Sellisel juhul peate Mighty Boosh'i vaatama. Hakkate tüüpi armastama.

M said...

Pean tõesti nõustuma, et teise hooaja pärliks jäi esimene osa. Kuigi Matt Berry (uus boss) oma isa matustel on hindamatu.

Mighty Boosh kuulub minu jaoks siiani briti komöödia tippu. Väärt asju seal saarel ikka tehakse.

Trash said...

Tänud, panen selle Mighty Boosh´i soovituse mälu-bookmarkide alla, eks loodetavasti kunagi satub ette.