Saturday, June 20, 2009

The Midnight Meat Train

The Midnight Meat Train - Ryûhei Kitamura 2008

Kui ma ei eksi, siis oli samanimeline jutt Clive Barker´i "Vereraamatute" kogumiku esimene novell ja tänu sellele üsna hästi meeles siiani. Eks ta nüüd võrdlust tehes filmi kahjuks räägi, sest teos oli täitsa mõistusevastaselt pikaks venitatud. Teravate kääridega oleks saanud teha ühe kena kaheksakümne minutilise horrori, selle asemel, et näidata pläägutamisi girlfriendi ja sõbraga, täiesti mõttetu ballast põhistoori küljes. Ja muidugi oleks pidanud rohkem näitama tutvustama linnaisasid, tõeliseid linna isasid aga mitte suvalisi kummimaskis lihaõgivaid mõistuseta olendeid. Kõlbas vaadata. 2/5
Vinnie Jones oli taas sümpaatne. Viimati meeldis ta mulle Lock, Stock and Two Smoking Barrelsis aga vahepeal tegi palju-palju rumalaid rolle.

4 comments:

vello said...

väga väga halb film

Trash said...

Mina väga halb ei ütleks, oli tavaline. Ei õudne ega põnev, aga vaadatav.

J said...

"Book of Blood" on veel kehvem. Võib-olla vereraamatute sõbrana kunagi vaatad ära, kuid ei soovita küll.

Ja täpselt sama mure tollel ka kaelas, et paari ideega lühijutust on tehtud täispikk film. Ja siis on filmis need umbes kaks ideed ja siis on midagi muud. Ja igaks juhuks on need paar ideed teine kord veel mitu korda ühes filmis, et ehk ei pannud vaataja tähele.

Teinud parem neist juttudest mingid antoloogiafilmide kassetid või telesarja või midagi.

Trash said...

50 minutiliste osadega telesari oleks kindlasti väärt kraam olnud. Esiteks ei ooota sajuba ette erilist kõrget taset ja teiseks loodad peale sitta, et järgmine episood on parem. Isegi kui hoitakse keskmist halba taset, on see ikka parem kui halbade mängufilmide rada.