Thursday, June 04, 2009

S&M Hunter

Kinbaku · SM · 18-sai - Shûji Kataoka 1986

"Pommitajate" nimeline naistebande röövib imekauni gaymehe, et temast korduva vägistamise teel homopahed välja ajada ning muuta poiss siredaks heteroks. Noormehe partner palub abi seksklubi omanikult kes omakorda soovitab palgata sidumismeistrit nimega SM Hunter. Viimane on boundage-meister kes sõlmede ja köitega naisi taltsutab, muudab nad valusegust mõnu pakkudes otsekui kuuletuvateks lambatalledeks ning tasandab orgasmidega ka kõige rajakama fuuria meele. Elatanud homo, lõbumaja peremees, nunnakostüümis prostituut ja köiemeister asuvad rännakule metsasügavuses peituva "Bombersite" elukoha suunas...Ma ikka pean täitsa tõsiselt pinku-kino puudutavad väärtushinnangud ümber tõstma, sest käesolev film oli lausa meistritöö. Camp-huumorit, bizarre erootikat ja USA westerneid kokku miksiv komöödia lausa karjus originaalsuses, film oli viimistletud ning paigas, ei mingit odavat välja vabandamist seoses exploitation sildiga. Kõik märgid olid samuti olemas alustades tavaliste köiesõlmedega ja piitsutamistega ning lõpetades haakristide ja natsifetishiga. Hullumeelselt lõbus, särav ning ...jah, taas isegi romantiline. Pink Eiga reliisib kulda, vähemalt kahte nende poolt turule paisatud DVD-d tundes võib nii küll väita ja loodan tõsiselt, et seda tooni on ka muud firma tooted. Jätkan samal lainel ja loodan, et jaapani roosast niipea paha ei hakka. 4,5/5
Sado-maso kütt, metsikuid naisi taltsutav kauboi.

10 comments:

Kristo Nikkolo said...

Panen tõmbama :)

Trash said...

ja rikud sellega neo-piibli 12-ndat käsku, et Sina ei pea mitte internetist filme tirima...

... ja kui tingimata pead, siis vaid Jeesuse teemalisi.

Kristo Nikkolo said...

Ja jah, ega ma ei öelnudki, et kas tõmban torrentist või mõnest pay-TV-st ... muideks ma parasjagu just ühte filmide tasulist on-demand tarkvaralahendust arendangi :)

Trash said...

Pink Eiga on pisike reliisija ja vaevalt ta tooteid pay-TV kaudu leiab. Nii, et ikka lased saatanal kätt juhtida.

Juurak said...

Saatan vai mette, a see oli krdima hea film.
Tänud.
Tuleb uskuda, mida asjatundjad kõnelevad ;)

Trash said...

Siiamaani on kõik kolm Pink Eiga poolt reliisitud filmi mida vaadanud olen väga head olnud. Homme kirjutan New Tokyo Decadence: The Slave´ist samuti.

Kristo Nikkolo said...

Filmi muusika oli hea

Trash said...

Nagu pea alati, lasin ma ka seekord audiopoole kõrvust mööda. :(

Priit said...

Kustkohast meiemail seda filmi hankida/vaadata võiks loota?

Trash said...

Ise laenasin sõbralt aga googli kaudu peaks mingi torrenti leidma ja kuidagi saab sealt alla võtta. Ega ise hästi ei tea kuidas see käib aga räägitakse, et googeldades saab kõike.