Saturday, June 06, 2009

Blue Gender: The Warrior

Blue Gender Movie: The Warrio - Koichi Ohata 2002

Blue Gender seraali näinud ei ole ja ega jaksagi vaadata, filmiga aga otsustasin tutvust teha, sest isu ühe korraliku mängufilmipikkuse ulme-anime järele oli muutunud väljakannatamatuks. Alul tundus igati põnev sci-fi tükk olevat. Oli starshiptroopersite laadseid lahinguid hiiglaslike tulnukputukatega, täitsa kobedaid mechasid, põnevat ja nauditavat ulmetausta ning isegi killuke nunnut romantikat, kuid peagi selgus, et üks sarnane lahing järgneb teisele ja stoori ei arene üheski suunas, vaid pakub esimese pooltunni jooksul näidatut taas ja veelkord taas. Lõpp oli juba üsna igav ja vaid varemjoodud liiter kohvi ei lasknud magama minna. Palju potensiaali, kuid nõrgalt välja mängitud. 2/5

8 comments:

kammerer said...

See film on seeriast kokku lõigatud, nagu Armitage'i film nt mis on ovadest kokku lõigatud. Sellised montaažid 25 episoodi pikkustest seeriatest ei ole tavaliselt kunagi head.

kammerer said...

p.s. vaata GenoCyber'it !

Trash said...

Armitage seriaal? OK, ma arvasin siiani kogu aeg, et seal ongi vaid 2 täispikka filmi. Blue Genderist ei saanud küll aru, et seriaalist lõigatud, arvasin tolle lihtsalt lisafilmi olevat. Seriaali näinule on aga kindlasti kohe selge. :)

Trash said...

GenoCyber´i jätan meelde.

Metsavana said...

GenoCyber oli päris viisakas jah

Trash said...

Heidame pilgu peale! Jeeee!!!!

kammerer said...

Armitage'l on põhiline neljast episoodist koosnev ova. Esimene film on summary sellest ovast ja teine film on järg. See summary taaskord suht mõttetu kui saab vaadata ka ova, kus tempo ja lugu ei ole kokku pressitud, et filmi mõõtu välja anda.

Trash said...

Võtan sinu soovitust kuulda ja vaatan OVA´t kui leian. Nende polü ja dual matrix´ite vaatamisest on juba paras aeg möödas, saabki taas värskelt läheneda.