Friday, June 05, 2009

Hypertrophy Genitals Girl

Hypertrophy Genitals Girl - Noboru Iguchi 2009

Kaks koolitüdrukut satuvad kokku tulnukaga kellel pea asemel hõbedane peenis ning viimane siristab oma suguti otsast laserkiiri mis võngeldes liiguvad neidude genitaalpiirkonda ja mille peale koolilapsed teadvuse kaotavad. Ärgates avastab üks, et tulnuka peeniselaser on muutnud ta tussu hiigelsuureks ja teisele tüdrukule kasvatanud tõivu mis iga erutuse korral järjest suuremaks kasvab. Sellised gigantsed suguelundid ei jää muidugi kõrvalseisjatele märkamata ning peagi ahistab neide grupp kohalikke päevavargaid kes kõik hiigelpeenist silitada või kätt megavagiinasse suruda tahavad. The Machine Girl´i lavastaja uus film liikus rohkem jaapanipärase bizarre-porno aladel kui aasia ekstreemi, kuid liitrite kaupa verd ja muid kehavedelikke pritsis siin samuti küllaga. Eriefektid olid kusjuures taotluslikult üsna juustused ja korraks puges isegi ekraanile voolik kustkaudu spermat tegelikult välja pumbati. Boonusena Making of... mis seekord oli üsna lõbus. Muidu aga kahjuks ilma eng subbideta ( ja arvatavasti nii selle pisikese videofilmi puhul ka jääb ) ning jaapani seadusi austades mosaiiki löödud suguelunditega, mis sellest, et need olid kummist tehtud. Lõbus veidrus. 3,5/5
Extreme futanari.

6 comments:

Anonymous said...

Peab ära vaatama, need LA ZeroTolerance filmid hakkavad juba üle viskama.

Trash said...

Mis asi on LA ZeroTolerance?

paranoiadisco said...

Zero Tolerance peaks täiskasvanutele mõeldud filmide video-on-demand olema. Ühesõnaga, parem kui JewTube.

Trash said...

Sa kirjutasid valesti, see on YouTube.

Höh höh!

fushi said...

Making of... oli päris huvitav. Ei ei oleks ma muidu teada saanud, et selle noku külgepanek nii detailine töö oli ja tervelt 2h aega võttis! Maha võtmine võis veel jubedam olla, kogu selle liimi tõttu. Vaesed tüdrukud.

Spermapumpade juures istunud tüüpe oli ka põnev jälgida. Üsna hea intuitsiooniga peab olema, et määrata õiget hetke mil kraanid lahti keerata. Ja tüdruk peab omakorda teadma millal siplemisega alustada ja millal see omakorda lõpetada, kui vedelik otsas on.

Film ise oli ka lõbus, ehkki värd-faktorist väljaspool üsna tavapärane J-porn, nii sisuliselt kui tehniliselt. Aga pole hullu, kõlbas küll.

Trash said...

Eks vaid tänu bizarre-elemendile on mõtekas mõnigate j-porri asjadega tutvuda, muidu üks suvaline niutsumine.

BTW, su eritell-särk on valmis. Soomest tagasi tulles võtan ühendust, et kes kus ja mis ja millal.