Sunday, March 08, 2009

I'm In Love With My Little Sister

Boku wa Imōto ni Koi o Suru - Mayumi Nishimoto 2005

Kunagi tuli televisioonist erootikameister Nagisa Oshima film Max mon amour kus Charlotte Rampling´u tegelaskuju hakkas elama suguelu isase gorillaga. Mõned päevad hiljem selgus, et kogu minu tutvusringkond oli seda hädist rumalat janditamist vaadanud, sest saatekavas kirjutati, et toimub naise ja ahvi vaheline armuromanss ning keegi ei tahtnud lasta käest võimalust näha teleeekraanilt sodoomiat. Pettumus oli aga kõigil suur kui oodatud ahvikeppi ei tulnudki ja kogu seksuaalne läbikäimine jäi vaid vihjete tasemele. Oh, seda kirumist ja vandumist, kõik me erotomaanid olime raisanud oma elust poolteisttundi, et näha ahvikostüümis meest tegemas... mitte midagi. I'm In Love With My Little Sister selles mõttes vaatajat ei petnud, õde ja vend tõesti seksisid ja kuigi ka seda ei näidatud otseselt, oli ilma täpset suguühtepoosigi teadmata piisav pilt koos. Ja ega anime petnud ka mingis muus mõttes, sest oli kiiksus noorteka asemel ootusi ületavalt tõsine draama, mille sügavamad nukramad kohad pitsitasid päris kenasti hinge. Kohati mindi küll tunnete kordamisel liiale, kuid muidu püsis väike armas romantikafilm lõpuni sensuaalne, kurb ja puudutav. Ka joonistus ei häirinud, kuigi tavaliselt pole ma just lihtsama pliiatsijoone austaja, vaid ootan ikka tegelaste välimuse ja taustade detailsemat silumist. Täitsa ilus armastuslugu kus näidatud õe ja venna vaheline insestisuhe on täiesti ettekujutatav ja isegi romantilist meelelaadi omades aksepteeritav. 4/5
Täpselt nagu Prangli saarel.

9 comments:

Bushidon said...

Mul tekkis selle vastu küll huvi nüüd, tavaliselt on sellist stoorit ainult hentais ja seal tavaliselt erilist teemaarendust nagu ei toimu.

Bushidon said...

Uus bänner on ka äge, a miks just Gantz?

Unknown said...

Tänks, nüüd ma pean ka netti selle filmi otsingule suunduma.

Anonymous said...

Vihjeks olgu öeldud, et manga on alati kraadivõrra kangem :P

Trash said...

@bushidon

Sest sa oma blogis kiitsid. Uurisin veits aga kuna 2 hooaega seriaali, siis loobusin. Küll aga jäi see pilt näppu ja tundus vahelduseks sobiv olevat.

@ralf

Loodan, et leiad. Ma vaatasin vene dublaažiga bootleg DVD-d.

@zenbobbon

mangat lugeda ei viitsiks isegi selle lisakraadi tõttu, 50 min animet oli just paras. :)

Anonymous said...

Ega ma otseselt soovitanudki mangat lugeda. Lihtsalt üritasin omal moel märku anda, et see mis paistab OVA'na suht süütu romance, on mangana tavaliselt päris hentai. Ja mangas tuli ka venna (mitte eriti meeldiv)iseloom paremini esile. Vot.

Trash said...

Ohhh... nüüd tulid ja rikkusid oma hentai ja iseloomu jutuga hea tunde ära mis filmist oli jäänud. He he !

Anonymous said...

vaevalt :D

aga kui tõesti, siis vaata angel sanctuary ovat peale, hehe

Trash said...

Kusjuures vaatangi, seal ju supernatural element juures, järelikult on insest veelgi parem. Oooo jeeeee!!!!