Wednesday, March 11, 2009

Hellblazer : The Devil You Know

Jamie Delano, David Lloyd, Richard Piers Rayner, Mark Buckingham, Bryan Talbot - Hellblazer #10–13, plus The Hellblazer Annual and The Horrorist 1-2 : "Sex and Death", "Newcastle: A Taste of Things to Come", "The Devil You Know...", "On The Beach", "The Bloody Saint", "Venus of the Hardsell", "Antarctica"
Vertigo 2007

Lauri ütles Hellbaizerit laenates, et kaante vahel on kraami haisvast sitast kuni kuldse geniaalsuseni. Siiamaani on iga lühema Constantine seiklusega algust tehes see meelde tulnud ja alati tõuseb ootusärevus, kas jutt napsab mind kinni ja hakkab kaasa vedama või passin niisama pilte ja loen igavat teksti. Teise albumi 2 parimat pala olid väga head ja ülejäänu üpris keskpärane. Esimene neist kahest oli tuumasõja järgne õudusunenägu "On The Beach" mis realistlikult kandis edasi painaja ülesehitust ning teiseks oli V For Vendetta illustreerinud David Lloyd´i kena joonega lugu "Antarctica". Kaks tõeliselt head horrorstoorit Hellblazer´i maailmast.

5 comments:

Anonymous said...

See trend jätkub kuni lõpuni: ääretult huvitav ja geniaalne stoori vaheldub lehekülgede kaupa ainult mingi mõttetu jutu ajamisega. See tuleb erinevatest autoritest, kuigi ka näiteks Garth Ennis hiilgab ilgelt kõva story arc'iga (Dangerous Habits näiteks) ja täieliku umbluuga (Heartlandi lugu näiteks).
Aga jah, siis kui Constantine hakkab Põrgu triumviraadiga asju ajama, siis läheb asi tõeliselt huvitavaks, erinevaid deemoneid lüpsab ta nagunii söögi alla ja peale.

L.

Trash said...

Igaljuhul mulle üldpildis meeldib ja loodan vaikselt kogu saaga läbi lugeda. Kannatab ka need jauramised välja, sest hea kraam on tõesti hea.

Anonymous said...

Heh, heh, kannata, sa oled jumala alguses alles, puhast kulda alles hakkab tulema.

L.

Anonymous said...

Btw, kas sulle ka juba tundub et Kiinu oli ikka täiesti mööda valik Constantine'i kujutama?

L.

Trash said...

Ei tundu tegelikult, sest Sting pole ka just parim bvalik. Samas muidugi on ta ülilahe kui kollast mantlit seljas pole. Sellise toattuhvlites poodoi õlle ostma tulnud töötu joodiku moodi, nagu mõni Mihkel Raua kunagine joomakaaslane.