Sunday, August 10, 2008

The Hottie & the Nottie

The Hottie and the Nottie - Tom Putnam 2008

Oma blogi lugejatele poolkohustuslikult lubatud hollywoodi suhkrupräänikute vaatamise ja materdamisega jõudsin selle suvisebsmash-hitini mis IMDb kümnepallises hindamissüsteemis on välja võidelnud tubli 1,6 punnise keskmise. Hinne aga on petlik, sest loodetud hirmsa saasta ja lausa valutegevalt piinliku käki asemel oli täiesti tavaline noortekas koos täiesti tavaliste sekskomöödiatele omaste naljade ja romantikaga. Otse loomulikult vilets aga sarnaseid samal tasemel filme on teisigi ja ometi pole ükski neist leidnud sellist kõmulist muttatrampimist ja needuse alla panemist. Põhjuseks seekord peosas üles astunud Paris Hilton. Klassiviha ja hapud viinamarjad. Soov ära panna, näidata rikkurist elunautlejale ja priileivasööjale, et ta võib küll klantslehtede kaantel mustmiljon korda oma blonde kiharaid demonstreerida aga näidelda ta ju ikka ei oska ja töö kus ta kaasa lööb lihtsalt peab halb olema. Peldikus võib lingerie-sessiooni vaadates noksi näppida ja hambaarsti ooteruumis party-pilte ilatilkudes jõllitada aga igaüks teab, et see miljardite pärijanna mängib hoopis kõrgemas liigas ja jääb elulõpuni sinu jaoks kättesaamatuks. Nüüd aga selline võimalus siis bitchile koht kätte näidata, annan aga 1 punni IMDb-s ja kohe hakkab hingel kergem. No kuram, näidelda ta tõesti ei oska aga ega keegi seda ka oota ning lõppude lõpuks olid sarnased tuimad tükid ka kõik teised näitlejad. Film on lihtsalt meelelahutuslik noortekas ja sellisena peaks teda ka võtma. Järjekordne muinasjutt inetust pardipojast koos tüüpilise romantika ja paari maotu naljaga. IMDB-s andsin mõistetavalt ühe punkti aga siin lahkelt kolm. 1,5/5
Dokumenttalrealism sobib žanri poolest Pearis Hiltonile romantilisest komöödiast paremine - One Night in Paris oli punni võrra parem film.

2 comments:

Anonymous said...

"IMDB-s andsin mõistetavalt ühe punkti aga siin lahkelt kolm. 1,5/5
".

Allpool tagide seas ja vahel ka tekstis loed punkte 10ni, aga teksti lõpus 5ni? Mingi salapärane numbrimüsteerium?

Trash said...

Alustasin sõprade palvel hindamis süsteemiga 2-3 kuud peale blogi loomist. Hindasin ühest viieni ja komakohtadega, ehk siis põhimõtteliselt kümnendsüsteemis ja hinne asetses teksti lõpus nagu praegugi. Kui Bloggeri update teenus lubas kasutama hakata browsitavate labelite süsteemi, siis panin hinded ka tag´ide alla aga seekord juba ühest kümneni skaalal. Põhimõtteliselt on mõlemad hinded samad, üks vaid jäänuk varasemast blogi hindamissüsteemist ja teine uuem. Las jäävad mõlemad, mul nii sisse harjunud. :)