Tuesday, April 03, 2007

The Gravedancers

The Gravedancers - Mike Mendez 2006

Afterdark's Horror Fest´i 8 Films To Die For sarja esimene nähtud film küll surma väärt pole ja ega arvatavasti ole ka ülejäänud seitse. DVD-l on kõikide teiste filmide trailerid ilusasti olemas ja tunduvad vaatamisel igavesti ägedatena, kuid nõnda oli samuti The Gravedancers´i trailerigagi. Film ise oli aga super junn ja ajaraiskamine. Keskealised alkoholijoobes noorpõlvesõbrad tantsivad pulli pärast haudadel, lugedes samaaegselt maagilist sõnumit. Peagi hakkavad neid kummitama kolm surnut, keda nende kirstukohal trampimine häiris. Armukade naismõrvar, sadistist vägistaja ja lapspüromaan teevad hauast tõusnuina peategelaste elu keerukaks, lõpuks ilmub veel kohale kõikide kummituste isa - ghosthead ise. Oehh, küll oli igav. Eriefektid on täitsa tasemel kuid stoori on hirmus hale-tatine. DVD reklaam ütleb, et filmid olid liiga õudsad kino jaoks ja reliisiti sellepärast kohe DVD-l. Tegelikkus on aga see, et lihtsalt ilge sitt, mida ükski kinoomanik hävingusse jäämise kartuses pole nõus näitama. The Abandoned vist jõudis kambast ka kinodesse, kuid vaevalt seegi palju parem on. 1/5
Minu järgmine õudusfilmi valik on kindlasti erutavam.

4 comments:

paranoiadisco said...

Hehe, õudne käkk oli see "Gravedancers" tõesti. "Reincarnation" ka nähtud nendest ja noh, ei oska midagi öelda, hirmsalt keskpärane. Samas poole veel lootust andnud, et seal kollektsioonis midagi head äkki leidub veel ja hankisin "Hamiltons", "Unrest" ja "Wicked Little Things"...

Aga "Porn of The Dead" see-eest on küll nüüd omamoodi klassika juba :D

Trash said...

Mina paneksin panuse The Hamiltonsile. Trailer tundus rohkem thrilleri ja draama kanti kui puhta horrori. Järsku on selline prüholoogiline õudukas. Loodame.
Tegelikult arvasin, et gravedancers on kergelt komöödia, sellepärast vaevusin. Nalja ju ikka tahaks.

Anonymous said...

minule jäi 8 paketist silma wicked little things, mille esimesena hankisin. vaadata pole veel jõudnud. järgmised valikud olekski olnud gravedancers ja the hamiltons.

Trash said...

See Wicked Little Thingi trailer oli aga taas selline, et ei viitsi relvaähvardusel ka vaadata. Mingid ghost lapsed jooksid mööda metsa. Loodan siiski, et eksin ja film on hea.