Tuesday, April 03, 2007

Aastaga vaatasin läbi 372 filmi...


... 27 lühifilmi, 8 lühifilmide kogumikku ja 11 seriaalihooaega või miniseriaali. Suurim osa filme kategoriseerusid draama alla, järgnesid dokumentaalfilmid ja komöödiad (!). Enim vaatasin eneselegi üllatuseks siiski Hollywoodi filme ( 153 ), aga eks mõnedki independent productionid mahtusid sinna hulka. Euroopas valminud filme 112, edasi tuleb aasia filmimeka Hong Kong 35 filmiga ja siis korea kino 33-ga. Põhiliselt hindasin kümnepallisüsteemis filme hindega kaheksa, hinded 4 ja 6 jagavad omavahel teist ja kolmandat kohta. Kuigi ma oma arust valin filme vaatamiseks hoolega, sai kümme kümnest vaid iga 13-nes film. : ) Kui võtta filmi keskmiseks pikkuseks 100 minutit, lühifilmile 10 minutit, seriaalile 10 tundi ja lühifilmidekogumikule anda tund, siis kokku veetsin aastas teleri ees ja kinos 742 tundi ehk 31 päeva. See aga ei tundugi nii jube näitaja, sest olen televisioonivaatamise viinud pea nulli lähedale. AK, Brauser ja OP, aegajalt ka mõni dokumentaalfilm ja harvemini mängufilm. Keskmine ameeriklane ( no kus toob nüüd näite!) istub teleriees 5 tundi päevas, ehk 76 päeva aastas. Ka konsoolimängudega oli viimase aasta jooksul tagasihoidlikke kokkupuuteid. Tänu blogimisele suurenes muidugi arvuti ees töötamine (loe: passimine). Aastaga on blogi saanud 29000 klikki ( counter seadistatud 24 tunni peale), ehk 79 klikki päevas, millest suurem osa on pildiotsingud. Minu blogi pidevaid päevast päeva lugejaid on keskmiselt 15. Suured tänud TEILE kõigile !!!

4 comments:

Meeleavaldaja said...

Võimas.
Pea vastu, sest mina loen seda blogi pidevalt.
Aru ma ei saa ainult, kui palju sa dvd-si ostad ja kui palju laed alla.

Terv.M

Trash said...

Pean vastu, tänagi jõudsin vaadata 3 filmi ja pole veel kesköögi käes. Eks liigun neljanda juurde või löön pleikkarile hääled sisse.

opstops said...

Hea on lugeda ja kõrvalt jälgida kui andunult sa selle filmi ja blogi teemaga tegeled. Eriti hea meel on muidugi selle üle, et oled läbi antud tegevuse ka arenenud ja ka oma tajupiire nihutanud. Jõudu ja jaksu sulle järgmiseks aastaks!

Trash said...

Kiitos !