Tuesday, May 24, 2011

Thor

Thor - Kenneth Branagh 2011

Tegu oli filmiga mis näitas skinhead´idele, et nende suured iidolid Thor ja Odin mehkeldasid sõbralikult neegrite, pilukate ja juutidega ning neil ei ole vaja mingit ülima rassi juttu ajada kui nende jumalad on sedalaadi (oeh, tahaks öelda jumalavallatule, kuid siia lausesse see ju ei sobi) multikulti läbikäimisele oma õnnistuse andnud. Nii, et kui Asgardis istuvad laua taga neegrid ja jaapanlased, siis miks peaks üks kiilaspäine noormees oma korteriukse pruunide ja kollaste ees kinni hoidma, kutsugu aga sisse ja pakkugu keeksi teega. Pruunid ja kollased on OK, halliks-sinakatest hoidke aga eemale, nemad hauvad vaid kurja, aga eks seda õppisime me juba Kollase allveelaeva animatsioonist ning Thor´i õpetust siin vaja ei lähe. Kõike muud mida filmis pakuti võis juba näha aastaid varem Flash Gordon´is ja Masters of the Universe´is. 1,5/5
Mustanahaline viiking ootamas pääsu Valhallasse.

16 comments:

Ralf said...

Kuidas keegi sellist juttu (ja sellest lähtuvat hinnangut) üldse tõsiselt peaks võtma?

Trash said...

Kuidas keegi Thor´i filmi üldse tõsiselt võtma peaks?

Ralf said...

Touché.

Trash said...

Viited Hulkile ja Starkile olid muidugi mõnusad, ise ei taibanudki, vend kõrval viitas. Lõpuni ei viitsinud passima jääda, räägivad veel, et miskit pidi seal tiitrite järel tulema.

Ralf said...

Pärast tiitreid oli natuke MUSTANAHALIST Nick Furyt.

Trash said...

Ok, see e oleks väärinud kolme lisaminutit ootamist kinos.

Tom said...

väga hea hoiatav ülevaade ja Ralfi sugused juudi ja neegriarmastajad tuleks jälgimise alla võtta

Trash said...

Jälkimise alla võtta!

Ralf said...

:(

Trash said...

Ma jälgin sind Ralf!

Ralf said...

Sa pead kinokassast piletiostu eel ikka kassapidajalt küsima, et "ega siin filmis neegreid ei ole?"

Trash said...

No täpselt! Tahtasin hakata vaatama Claude Lelouch´i uut eepilist sõjafilmi "What War May Bring" aga tsekkasin esiteks trailerit ning seal puha juudid ja neegrid. Ma aga alles neegrifilmi nägin, ega saa siis ju teist kohe samal kuul peale vaadata, kõht hakkab muidu valutama ja ei aita siis isegi Screwdriveri nimeline imerohi.

Vabarnamees said...

Pildiallkiri täitsa ekslik - Heimdall ei ole viiking ja ta ei oota pääsu Valhallasse. Kuna ta on jumal, siis ta võib sealt sisse-välja jalutada nii palju kui kulub. Samas ta ei tegele sellega eriti, sest tal on üsna tubane töö, mis nõuab pikalt ühe koha peal konutamist.

P.S. Trashi kirjatööle paneks seekord hindeks 0,5/5. Tsemppiä!

Trash said...

Sotsiaalametis toimetulekutseki järel ning kräkkhausi vahet käib ta sul sisse-välja ja kui ta väidab, et tal on tubane töö, siis tegelikult on ta hoopis lazy ass nigga ega viitsigi oma perset liigutada!

Olen muidugi usu suhtes tolerantne, kui soovid sedalaadi isikut jumalaks pidada, siis palun väga!

Vabarnamees said...

* rehmab käega *

Trash said...

*itsitab