Monday, May 23, 2011

The Eagles of Death Metal - Rock am Ring

The Eagles of Death Metal - Rock am Ring 2008

01. Don't Speak (I Came to Make a Bang!)
02. Kiss the Devil (Who Will?)
03. Bad Dream Mama
04. I Like to Move in the Night
05. English Girl
06. Already Died
07. Stuck in the Metal With You
08. Whorehoppin' (Shit, Goddamn)
09. Cherry Cola [feat. Josh Homme]
10. I Want You So Hard
11. Speaking in Tongues

The Eagles of Death Metal oli minu jaoks veel kolm nädalat tagasi kole puine ja igav bänd. Olin kuulanud nii paari lugu ja vaadanud videosid aga miskit moodi ei vedanud käima, kuni töökaaslane ostis Kölni kauplusest plaadi, sest maailma suurimast plaadipoest peab ju midagi ostma, tõi selle tööle ühes ja lükkas konesse. Peale paari lugu vaatasime teineteisele otsa ja nentisime, et päris hea ju. Plaadi lõppedes ag lausa meeldis ja läks teisele ning hilisõhtul veel kolmandale ringile. Ja nüüd siis kontsert-bootleg.

4 comments:

Lauri said...

Ma ei tea, minu arust suht igav bänd, samasse klassi White Stripesiga et kuulad ja jalg tatsub ja mõtled et päris kõvv, aga veerand tundi hiljem juba on igav ja pool tundi hiljem tahaks oksendada

Trash said...

Meil hEIKIGA OLI MÕLEMAD SEE, ET ÜLLATUSLIKULT PAREMINI KÕLAS KUI varasem mulje mõlemal oletada oli lasknud. Jalg tatsus ja ja tuju tegi heaks aga tõesti ega plaati ei ostaks. DVD-lt kõlbas samas jälle hästi, tegin süüa ja poole silmaga jälgisin.

marika said...

http://www.amsterdamacoustics.com/video/eagles-of-death-metal/

tänu sellele vidoele, kus nad amsterdami tagasihoidlikus kirikus mängivad, tekkis mul ka mingi sümpaatia. alguses käib küll jauramine, kuid lõpuks hakkab pihta.

Trash said...

Tänud lingi eest, homme vaatan, hetkel liiga väsinud!