Monday, February 14, 2011

American Dad! - 4. season

American Dad! - 4. season - Mike Barker, Seth MacFarlane, Matt Weitzman 2007

Neljas ja taas kübeke parem kui eelmine sesoon. Paari episoodi jooksul oli lausa nii, et vaimukus järgnes vaimukusele ning nõnda hea viis minutit järjest. Vaatasin, naersin ja imestasin, kuidas küll selline huumorivall võimalik on, nii peened vihjed ja teravad torked. Aga otse loomulikult oli piisavalt ka niisama pulatamist ja ettearvatavaid puänte. Tuntavalt on häirima hakanud, et iga episoodi lõpus silutakse kõik patud ja andestatakse (valdavalt Stan´i) rumalused. Oleks siis kasvõi nii, et kord kolmest ongi lõpp arrogantselt julm ja negatiivne, aga ei. Ikka surutakse mingi moraali ja andestuse tilu-luilu sisse, kasvõi viimase minuti jooksul kui varem ei jõua. 3,5/5

4 comments:

Kalmsten said...

Heheh...see moraalijura ju tõmbab ka Simpsonitele vee peale. A'la esimene pool episoodist möödub täitsa muhedalt ja lõpp kisub "Edgar , ära enam nii tee" sildiga pasahunnikusse.
Aga tekitasid mu 4. sessi vastu huvi nii-et võtan ka ise ette millalgi. Muidu jätsin vist teise või kolmanda pooleli.
Tähh ja katsun sulle lähinädalatel selle punkbändide listi ka saata.

Mart said...

Peast täpselt ei meenu, aga neljandas või viiendas hooajas algas see lakkamatu pedepõhimõtete peale surumine, justkui oleks AD mingi pride parade'i instrument. Minu tülgastus oli selleks ajaks ikka juba täielik.

Trash said...

Ma ausalt öeldes otsest pushi ei mäleta. Üks episood oli mis vaid piiderdusele pühendatud ja eks nali jooksis läbi aga ekstra justkui ei märganud. Võib-olla olin oma gay-radari unustanud autosse.

Trash said...

@MNC

Saada jah, ootan huviga. Kui meili aadress juures, siis abiks.