Thursday, May 10, 2007

Fido

Fido - Andrew Currie 2006

14 comments:

Tõnis Hiiesalu said...

Tere!

Kohtume homme, laupäeval 12. mail kell 19:00 Juuksuris (Pika ja Vaimu nurgal)

... ja kuulutame välja konkursi Eesti Ajaveeb 2007 võitjad.

http://2007.ajaveeb.ee/?event=Show_default&page_id=20


ajaveeb.ee

Unknown said...

Trash, lähed sinna? Nimelt peaksin ise minema, Filmiploog sai ka edasi.

Trash said...

Ei lähe. Kuigi tunnen end sellest ajaveebi tähelepanust meelitatuna, ei ole see siiski minu jaoks nii tähtis, et nõuaks kohalolekut. Vaja filme vaadata aga mitte eesti blogimaailma kuningaid. Pealegi on see "Juuksur" koerakuudi suurune hipiurgas, kus on end raske istuma ja astuma mahutada. : )

paranoiadisco said...

Word Juuksuri kohta! :P

Unknown said...

Congratulations!

Trash said...

Tänan ! Tulin ise just Juuksurist, jõin ühe väikese õlle ja ajasin tuttavaga juttu. Tulemusi kelleltki küsimas ei käinud, nüüd sain siis teada. Nice !

K said...

Btw...sinu auhinnad on minu käes, kuna ma teadsin, et näen sind :P Sain nagu aru, et sa ennast kohale ei vea. Igastahes võtan nad kaasa, kui järgmine kord Tallinna tulen :)

Ja õnne sulle! ^^

Trash said...

Tänan Kaia !
Polnud plaanis jah minna aga ikka astusin sealt korraks läbi. Pidu oli muidugi otsas juba selleks ajaks, tund puudus keskööst.

J said...

Fido tundub äge.

Unknown said...

Tundub jah, kuigi Rated R for zombie related violence vms tundub liiga lahja zombika kohta minu jaoks.

paranoiadisco said...

Õnne ka siitpoolt siis!

Trash said...

Õnnesoovide eest tänud.
Fido on minu arust selline feel-good zombie family comedy ja mingit veristamist oodata ei tasugi. Huvitunud olen aga hetkel täiega.

Anonymous said...

kusjuures ei olnud see Fido hea, no halb ka mitte, aga põmsti oli loo rääkimiseks kasutatud ainult vanu igavaid nippe ja lootus midagi "musta" leida kadusid ka õige kiirelt.
kokkuvõttes umbes midagi sellist, et asenda zombie väikse koeraga ja saad põmsti samasuguse, aga veidi traditsioonilisema perefilmi. või kui viia tegevus näiteks kodusõjaeelsesse ameerikasse, asenda zombie neegriga ning poleks vaja mitte isegi stsenaariumit ümber kirjutada.

Trash said...

Või nii. OK ! Tänan, et valgustasid, ind veidi rauges, kuid ära näha tahaks ikkagi. Püüan siis vaadata nagu perefilmi neegriga. He he !