Sunday, May 31, 2009

Türgi action-staar Cüneyt Arkin

8 comments:

Kalmsten said...

baaaaaaaaahhhhhhh

bunsen_lamp said...

Jah, Türgis on veel mehed rauast ja laevast puust.

Trash said...

See on ju mees kes kohalikus remake´is John Rambot mängis, ehk Türgi Rambo ise.

Trash said...

Ok, peaks need Türgi First Blood ja Türgi Rambo 2 filmid ka ära vaatama.

fushi said...

Neid Türgi rambosid on jah mitu tükki tegelikult. Ise tean lisaks Vahsi Kan'ile (peaosas Arkin) sellist tükki nagu Korkusuz, mis Arkini puudumisse tõttu eriti dialoogi ei sisaldada, ainult kõmmutamist. Seal tehti bazookadega igasugu pulli; kord oli tüübil eikusagilt 5 raketti võtta, teinekord aga lendasid need raketid nii sinka-vonka vastase pihta nagu oleksid nad pesueht Ameerika Stingerid.

Arkiniga filme olen vist oma 6-7 tükki näinud, kõik on omamoodi hea meelelahutus ka olnud. Tal on mingi oma kaklusstiil, mis sisaldab endas palju karjumist, grimasse, korduvaid liigutusi ja batuutide peal hüppamist. Neid võtteid võib pea kõikides tema filmides näha. Näide:

http://www.youtube.com/watch?v=UzaWJTOlca4

Ja mis veel parem: kõikides türgi märulites (eriti Cetin Inanci omades) on kõik kaklushelid alati ühed ja samad! Läbi aastate!

Et kui aega on ja ootused laes pole, siis soovitan soojalt mõne filmi ette võtta. Mida juhuslikum valik, seda parem, ehkki mõned klassikud tasub ka kindlasti ära näha, näiteks: eelpool lingitud Olum Savascisi AKA Death Warrior, Dünyayi Kurtaran Adam AKA Turkish Star Wars ja Yilmayan seytan AKA The Deathless Devil ( viimasest kaks lauset siin: http://pixel.ee/fushi/sal/#post_65 ).

J said...

Kuradi türgi rambo anti dvd-l välja, kuid see vaid inglise keeles peale lugemisega ja see võtab taset tugevalt alla. kogu audio pidid uue tegema, sest fimi jooksul ei mänginud vist ühtegi legaalset muusikapala. Kõik ameerika block-busteritest kokku varastatud.

Türgi Rambost on Türgi Star Wars ja "Death Warrior" hulga rohkem väärt vaatamine.

J said...

Või olid ootused liiga kõrgel. Lõpulahing on rambos muidugi üle prahi.

Trash said...

Eks kui aega saan püüan ka tutvust teha. Kusagul on mul veel türgi Tarzan ka ja türgi Superman. Ja türgi Exorcist.