Thursday, May 07, 2009

Explorer Woman Ray

Explorer Woman Ray - Hiroki Hayashi 1989

Reklaamlause ütles, et enne Lara Croft´i oli Ray Kizuki, seiklushimuline arheoloog, kaitsetute kaitsja ja väsimatu kurjusega võitleja. Ma nüüd ikka püüan tasapisi neid tunniseid ( käesolev oli kahest osast koosnev OVA ) kaheksakümnendate animesi, mis vaid laserdiskina reliisi saanud, vaadata, kuid kohati ütleb jõud päris üles, nii ka seekordset iidsete saladuste lahendamist nähes. Lastepärane sisu mis sobiks pigem mudilastele kella kuueseks multikaseriaaliks, just sinna Mootoratturhiirte ja Raudmehe vahele aga mitte kriitilise mehe söögilauale. Liiga vähe pakkuv, kuigi püütakse kõike. On ulmet, põnevust, dramaatuikat ja seikluslikkust, miski aga ei kisu kaasa, tuim kimamine varemete vahel, silmis aaretest läidetud tuli, pidev pahade kätte sattumine, siis põgenemine ja paari stseeni pärast taas kinnikukkumine. Lõputu karussell. Lara Croft oli igal juhul vingem mutt kui Ray Kizuki. 1/5
LD kaas.

2 comments:

ruut said...

Pildi järgi vaadates on neiu liigselt riietanud ennast, seega pole ime, et pidevalt pahade kätte sattus. Laral olid imelühikesed püksid ja liibuv särk ning kurikaeltega probleemi polnud. MOTT.

Trash said...

Jutus on uba. Neiu enese asemel aga sattusid tihedamini kurjade küüsi kaks tüütud kaksikut kes pidevalt arheoloogidel jalus tolgendasid.