Sunday, February 22, 2009

Üleskutse HÖFF´ida

Edastan postkasti saabunud Opsi teate, sest paljud meie tutvuskonna ahvid käivad ka siit blogist oma päevast leiba ning tsirkust hankimas.

Jou klemmid ja klemminad!

Haapsalu kutsub! Sellel aastal toimub Haapsalus õudusfilmide festival 17-19 aprill. Me koos Pille-Riinu ja Trashiga oleme kindlad minejad. Tore oleks kui ka kamp tuleks suurem ja saaks seal kõigiga mõnusalt aega koos veeta.

Idee järgmine:
  • bronneerida kaheks ööks kuskil Spas ööbimine nii et saaks seal saunas ja basseinis ka vedeleda
  • tsillida mõnusalt linna peal ja vaadata valikuliselt festivali filme
Mis arvate? Saaks suurema kamba kokku annaks ka ehk soodsamaid öömaja hindu välja nillida. A selleks oleks mul vaja täpselt teada kes oleks tulija. Andke teada mis arvate.

Selle aastase festivali koduleht on juba avataud, aga momendil on seal kirjas ainutl toimumise aeg. Samas saab vaadata eelmiset aastate programme ja see peaks mingi ettekujutuse andma mida seal see aasta oodata on.

http://www.hoff.ee/

Ops

20 comments:

Anonymous said...

Kust see esimene pilt pärit on? Hmm, ning höffil võiks küll ära käia. M

Trash said...

Esimena nagu ka teibnegi pilt on pärit netist mingist weird kraami blogist, täpsemalt öelda ei oska kahjuks. Isegi aadressi pole. :(

opstops said...

Let's HÕFF! Usun, et see oleks päris äge kogemus - pärastlõunal ja õhtupoolikul närid kinosaalis küüsi, a hommikul sahistad kuskil Spa bufeelauas sussi ja hiljem vedeled koos sõbralike ja elunäinud pensarkitega basseinis ja jagad kogemusi.

Robi said...

Me oleme ka kambas! /R&M

Metsavana said...

Ma püüan ka enda semudele, kelledega koos tavaliselt filme vaatan, elu sisse ajada ,et läheks juba suurema kambaga kohale. Peatuda plaanib õnne korral ühes korteris - vähema õnne korral kuskil võimlas.

Trash said...

Ma võtan siin Anttiga paari kui mees kaasa tuleb. :)

paranoiadisco said...

Pidutseda ka võib?

J said...

Noh, ärkasid ka viimaks. Kolm Hõffi maha magatud. Viimne aeg talveunetolm silmist pühkida. Mulle pole siin midagi soovitada. Pole veel Hõffi ühelgi aastal väisamata jätnud, ei jäta selgi korral.

Ööbimisega seosas olen vast küll Spordihoone patrioot. Kui te just mind spa hinnaga ei üllata. Minu poolt tuleb ka seltsilisi vist rekordarv. Neli tulejat on kindel, lisaks neile päris mitu on ka küsimärgi all. Üks korralik HÕFF peaks tulema. Külastajate arvu poolest vähemalt küll.

Unknown said...

Järgmine aasta kindlasti! Siis ka täisealine.

Trash said...

Nujah, ega ju Haapsalus lapsi kinno lasta. :)

Bruno said...

Meie blogist on arvatavasti kõik IN

Metsavana said...

Loodetavasti kohti kinos ikka jagub.

J said...

Mul tekib ka siin seda postitust ning neid kommentare lugedes küsimus - kui palju aega nad pileteid ette osta lasevad? Peaks seda võimalust kasutama. Kuigi on meeles ühest varasemast HõFFist jutt, et müüakse kuni saali mahub seisma või muud moodi passima, kui enam liikuma üldse ei pääse, siis enam ei müüda. Necromanticul oli justkui üksjagu neid seisjaid saalis.

opstops said...

Kui suur see saal on kus HÕFF toimub?

Bruno said...

Üleeelmine aasta kui käisin oli 2 saali... ja istuda sai alati.

paranoiadisco said...

Kui õhtu viimased filmid välja arvata, siis oli suur saal pea alati pooltühi. Väike saal oli jälle jurts, polnud kinosaalina ettenähtud ja istumiseks olid toodud tavalised konverentsitoolid. Seal luges tõesti kiirus, kui tahtsid filmi korralikult näha.

Unknown said...

Trash, ma ei tea kas see oli nüüd sarkasm või ei, aga ma olen nii või teisiti Saksamaal ega pääse kuhugi. Järgmine aasta on täisealisus vaid boonus.

Trash said...

Järgmine aasta rokime. Üldse võiks juba filmide list väljas olla, saaks teosed ette ära vaadata, siis ei pea kinos passima, vaid saab Haapsalus ringi möllata. Jeee!!!!

Unknown said...

FAKK JEE TRASH!

Trash said...

Fakk jee too!!!