Monday, November 03, 2008

World's Most Dangerous Drug - Meth

World's Most Dangerous Drug - National Geographic Channel 2006

Pikem kirjutamispaus tuli sisse kuna möllasin vahepeal lahe teisel kaldal. Nagu ikka ostsin hulga raamatuid, nende seas kauaotsitud Antti Tuuri dokumentaaljutustuse "Kertomus järvestä", Peter Englundi esseedekogumiku ja Anthony Swolford´i biograafilise sõjaromaani mille järgi vändati mulle meeldinud film nimega Jarhead aga ka kergemat kirjandust nagu Bukowski, Kosinski, Irvine Welsh, Lemmy elulugu ja paar puuduvat Harjunpää lugu. DVD-de suhtes suutsin end seekord tõesti vaos hoida, sest ostukorvi kukkusid vaid Deadwood´i täielik box, kaks John Woo Hongkongis vändatud filmide kogumikku ning seekordse soome filmiklassika eest kandis hoolt Paasilinna roomaanil põhinev Ulvova mylläri.Methamfetamiini Soomes ei pannud, küll aga viina ja seda nii mehe moodi, et võitlesin viinamürgitusega peldiku põrandal ja vägivaldse idioodiga baari ees. Küll aga tuli meth jutuks, sest vaatasin dokki hetk enne laevale hüppamist ja seega oli olutlasi taga vaja kiiresti muljeid jagada. Ma polnud kristallist varem just palju kuulnud ning seetõttu oli film põnev, samas aga jälle see propagandamekiline teleformaat kus sa juba ette tead mis järgmisena jutuks võetakse, kuidas vastav saade ülesehitatud on. Oleks võinud methiga tutvumiseks mõnd teist dokki vaadata, neid mitmeidki väljas, kuid nüüd veits hilja. Teistkorda ka niipea selle droogiga taas tutvuda ei soovu. 3,5/5
Meth smile.

12 comments:

Metsavana said...

Ja juustu ei saanudki ? :/

Trash said...

Sain muidugi. Juustu ostsin umbes 3 kilo ja nelja erinevat sorti, lisaks veel juustutäidisega kotlette mis juba hommikul nahka pisteti. Juustu sõin ka iga päev kohapeal + riivjuustu pasta peale ja sibulasupp juustusaiaga restos.

Metsavana said...

Seda lugedes tuli nälg nii peale ,et praadisin kiirelt kolm härjasilma, küpsetasin kaks juustu ja vorstiga võileiba ning peale võtsin pitsi viina. hehe :]

Trash said...

Viina soomest ei toonud, seda viisin sinna ja kõik kadus hirmkiiresti. :)

Ise sõin just kartulisalatit ja torti.

Metsavana said...

Kui pool aastat tagasi ise soomes käisin siis imestasin selleüle kus alles viinakaste laevale tassiti, arvasin ,et praeguseks hinnad juba siin kõvasti tõusnud ja selline alkovedamine on soiku jäänud ning mõtte kaotanud. Pärast poodides hindu vaadates oli heameel ,et olin ise ka kodumaalt viski ühes võtnud.

Trash said...

Viin ikka ise kaasa aga ega ma risti ette löö kui vaja ka kohapealt osta. On kalluis aga eks sellega arvestab juba minnes.

Anonymous said...

Põhiline on see et Soomes on sitaks hevibaare, mitte nagu Tallinnas kus ainult näpuotsaga. Soomes jagub roki ja hevibaare igale poole ja neis on lahe möllata. Lähen ise ka Gatesile külla ja kavatsen seda võimalust ohtralt kasutada.

L.

Trash said...

Hevibaaride hirm on saabumas, pange oma koerad ketti ja peitke tütred tagakambritesse.

Anonymous said...

Soome peretütred...mmmm...


L.

Trash said...

Eesti karu....urrrrrrrr!!!

Metsavana said...

Peaks ükskord ise ka Tallinna hevibaaridesse jõudma...

Anonymous said...

3-4 tükki neid ainult ongi. Aga uues, Tapperis, hakkavad peaaegu kogu aeg konsad toimuma, nii et midagi ikka leiad.

L.