Monday, November 10, 2008

The Show Must Go On

Uahan segye - Jae-rim Han 2007

Võite mõelda, et mis see Trash kogu aeg viriseb, et aega ei ole ja aega ei ole aga nüüd vaatab päevas 3-4 filmi ja jõuab kõigist veel paar rida kirjutada ka. Vastuseid on kolm. Esiteks on mul hetkel peagi lõppev sügispuhkus, teiseks oleme abikaasaga osanud laste päevakava nii sättida, et meil mõlemal on vaba aega rohkem ning kolmas põhjus on üpriski labane - olen juba viis päeva vaadanud suuremaltjaolt filme mis kunagi pooleli on jäänud. Jah, sundisin end tagant, kiskusin eest, lükkasin käima ja sorteerisin välja posu filme mil lõpp nägemata, mõnikord ka pool teosest ja erandjuhul kaks kolmandikku. Ahvatlusi uute ja säravate kinolugude näol on, kuid ma pean mõned vanad võlad kaelast saama, häbi muidu enda pärast. Käesolev film ( lavastajaks Rules of Dating´u autor Jae-rim Han ) jäi pool aastat tagasi samuti pooleli, ei tundunud siis huvitav ega kaasakiskuv. Eks sarnane mulje jäi nüüd ka, sisult tavaline gangsteridraama nagu neid korea filmitehases vorbitakse, küll aga tasub vaatamist peaosa mängiva rahvuskangelase Kang-ho Song tõttu. Taaskord on mees rollis mis sarnaneb kõigi ta varasematega ja ega ausalt öeldes ma midagi muud soovikski temas näha kui heasüdamlikku totut. Isegi siinses filmis eluaegset kriminaali mängides oli mees ikka omas elemendis, vägivaldne aga armas, just selline õnnetusehunnik rusikakangelane kellel alati juhtub ja viltu veab. Ega vast ei tasu mainidagi, et härra superstaar tõi filmi lisaks oma isiklikule Šarmile veel ka musta huumori, selle korea kino kõige magusama kompveki. Keskpärane lugu särava näitlejaga kus mõistetav kena draamaliin katab põneviku. 3/5
Hoolimata perekonna vastuseisust elab Kang In-goo olude sunnil vägivaldset elu.

10 comments:

Anonymous said...

Lõpp pöördus päris põnevaks krimikaks juba, kuid siiski jäi natuke midagi puudu. Kang-ho Song on jumal.

Trash said...

Mulle see krimkapool ei pakkunud üldse pinget, peredraama liin oli karmim, eriti lõpus video vaatamine. Valus!

Anonymous said...

Mõnel mehel on iga natukese aja tagant puhkus mulle tundub. Ma tahan ka sellist töökohta, kus iga kuu on nädal aega puhkust.


L.

Trash said...

No sa saad jälle pohmellipäevi võtta palju kulub ilma, et keegi pahandaks.

He he ! Mul on dtsembris veel 13 päeva puhkust, beat that! Kõik tänu lastele ja seaduslikult.

Anonymous said...

Ega ikka ei saa küll ja ikka pahandatakse küll ja kuidas veel.
Aga ega sa oma järgmise aasta puhkust kõik juba ette ära pole võtnud või mis värk on?

L.

Trash said...

Ei. Laste sünni puhulö sain 14 päeva mille sättisin nii, et graafikujärgselt tuli 17. Siis 3 nädalat suvel mille sättisin nii, et tuli 26 vabapäeva järjest, nüüd nädal mis andis graafikujärgi 12 päeva ja dets. 6 laste lisapuhkepäeva + nädal graafikujärgselt vaba tänu jõuludele.

Anonymous said...

aa jah, jõulude paiku mulgi vabad päevad. tavaliselt on aasta rängimad peod olnud sellel ajal.
see aasta võimalik et teistmoodi.

L.

Trash said...

Panete Piaga küünla põlema, sööte verivorsti ja kuulate Sõnajalgade kassetti või?

Anonymous said...

Paneme küünla põlema, sööme keedetud kaalikat seene-sibulahautisega ja kuulame Sunn O)))-d, Esoteric'ut või Om'i aga muidu jah.


L.

Trash said...

Sweet!