Sunday, February 07, 2010

Northfork

Northfork - Michael Polish 2003

Traileri põhjal ülihea mulje jätnud fantasy-film jäi täispikas vaatamises lahjaks. Tegelikult mulle nagunii ei meeldi sedalaadi müstika mis on üles ehitatud kellegi unenägudele ja seda enam kui fantaasiaseiklusi elab magades üle laps. Unenäomaailma müstisusele ning seal liikuvatele karakteritele ning olenditele ei ole küll otseselt midagi ette heita, kuid kogu see teema toimumine teadvuse teisel poolel on halb mõttekasutus. OK! Aeg öelda, et ka niinimetatud reaalne maailm oli väheke nihkes ning meenutas omakorda mingit laadi fantaasiamaailma, kuid see võib vaieldav olla, pidepunkte millest haarata on tegelikult vaid üks ning siis mõned veidrast sõnast, taustast võui käitumisnoodist tekkinud kahtlused. Lihtsam on võtta ühte maailma kui reaalset 1955 aasta Montanat ning poisi unenägudes tomuvat kui ulmelist. Põnev, ilus ja müstilisena lummav ning suurepärase näitegrupiga ( Peter Coyote, James Woods jne... ) , kuid peale vaatamist peab tõdema, et sisu poolest kole hõre, tuul puhul läbi nagu Nothfork´i lagendikul asetsevast kirikust. Polish´i vennad on loonud täiesti mõnusa, isegi oma müstikasarja nõudva, seltskonna teispoolsuse tüüpe ning saanud kaamerasse suure Ameerikamaa avaruse ja ajastu, kuid kõigest sellest jääb lihtsalt väheks oled tulnud korralikku stoorit otsima. Välimuselt kena aga seest tühi. 3/5
Inimesed ja inglid.

3 comments:

Colorado said...

hakkasin ka seda ükskord suure hurraaga vaatama, aga midagi pakilist tuli vahele ja hiljem edasi ei viitsindki vaadata

Trash said...

Millestki erilisest sa ka ilma ei jäänud. Võib-olla oleks isegi pidanud punni vähem andma aga noh, oli samas ikka kena ja viks film.

Anonymous said...

Naked celeb news [url=http://nudecelebrities.ning.com/profiles/blogs/jessica-alba-nude-is-hot-just] naked video clips[/url] .