Sunday, February 07, 2010

Big Black - The Circus, Gammelsdorf

Big Black - 1986-12-05 - The Circus, Gammelsdorf, W.Germany

01 - Fists Of Love
02 - Passing Complexion
03 - Big Money
04 - Dead Billy
05 - Cables
06 - Pigeon Kill
07 - L Dopa
08 - Kerosene
09 - Steelworker
10 - Ugly American
11 - Jordan, Minnesota
12 - R.I.P.
13 - Bad Houses
14 - Bad Penny
15 - Rema Rema

Big Black on üks mu vaieldamatuid lemmikbände olnud nüüdseks juba pea 20 aastat. Aga mitte kordagi selle aja jooksul ei ole mulle tulnud pähe, et neil võiks olla videosalvestisi. Ausõna, lihtsalt ei ole kordagi selle võimaluse peale tulnud. Nüüd muidugi tsekkasin ja YouTube on kontsertsalvestustest tiine, kuid mitte kordagi enne käesoleva bootleg DVD vaatamist ei tulnud mul pähe kusagilt nende pildimaterjali otsida. Seegi plaat kukkus taevast sülle ning nüüd olen seda jõudnud juba kolm päeva käiata, paar korda koos pildiga ja paar korda audiokeskuses. Olen suurest õnnest lausa kulda sittunud, sellised mälestused, sellised biidid ja kidrakriginad. Big Black oli ja on tõesti BIG!

6 comments:

joonas said...

Setmionfaieer KEROSIIN! Hell jee!

Trash said...

Perfektne kultusbänd. Vähe aega tegutseti, paar EP-d ja albumit, hiljem kümmekond lisareliisi kontsertitest, kogumikest ja avaldamata lugudest ning kõik puhas kuld. Ei jõutud keskpärasuseni langeda, enne mindi laiali. Super!

Dima said...

Albini on geenius

Trash said...

Mul tuttav poiss, Atko Jaanuson kui tead, tegi ka umbes 18 aastat tagasi eksperimenteerimise käigus samakõlalist soundi. Mees kasutas fooliumi tükke mis riputas oma väikese toa lae alla nöörile ning kuidagi mängis kitra ja miksis hõbepaberi krabinat läbi fuzzi nii, et kõlas justkui Big Black. Ma vahtisin silmad punnis.

Anonymous said...

I am confused... I am sorry but I only speak English. I am searching for Big Black audio and video bootlegs. Is this just a review for a bootleg video of this show, or is there a download for it? I can't find a download link here. I would love to have the audio or video of this show! Please reply if you can.

Trash said...

This is bootleg DVD review. Sorry, but I dont share download links.