Friday, February 08, 2008

Robot Chicken - 1. season

Robot Chicken - 1. season - Matthew Senreich, Seth Green 2005

Seriaalist oli mulle tuttav juba aasta aega jahunud ja lubanud Spike and Mike´i animatsioonikogumike vastu vaadata tuua. Nagu ka Happy Tree Friends´i koha pealt, olin ka selle seriaali suhtes ilma eelnevat teavet omamata skeptiline ja praakisin liiga ruttu välja. Nüüd aasta hiljem sai siis Robotkanaga tutvust tehtud ja pean oma viga tunnistama, oleks vabalt võinud juba varem pilgu peale heita. Ega nüüd mingi super-funny värk polnud aga nii mõnedki sketšid ajasid naerma ja popkultuuri ikoonide pilamine oli üle keskmise tasemel. Poleks nagu uskunudki, et Hollywoodi pikkuselt eelviimane mees ( sest viimane on Tom Cruise ) Seth Green nii laheda tööga välja tuleb. Filmirollid on tal ju üpris tobedad aga animatsiooni poolel paistab vaimukust ja ideederohkust jätkuvat. Kõik naljad polnud küll just õnnestunumate killast, kuid tänu klippide lühikesele kestvusele ( episood 12 minutit, sketš ühest sekundist kuni nelja minutilise "stoorini" ) oli igati tsillilt meelt lahutav vaadata. Veider vaid, et üks episood oli praagilt ilma ingliskeelse tekstireata ja esimese disci boonusmaterjali deleted scenes sisaldas tegelikult teise diski episoodide seas korralikult esindatud lõike. Hea nukuanimatsiooni fun. 3,5/5
Funky monkey !

6 comments:

Anonymous said...

kas sa seda teadsid, et Seth Green on niivõrd kuivõrd ka Family Guy taga. Ehk siis loeb perepoja Chris'i häält ja väidetavalt ka suureks abiks scripti valmimisel.

Trash said...

Seda teadsin. :) Family Guy´d on ikka vaadatud 4 või 5 hooaega ja vaid pimedal jääk algustiitrites ta nimi silmevahele. He he !

Seth Green, high five!

Unknown said...

Boratit vaadanud vä?

Lauri said...

Seda ikka teadsite et ta juut on?

Trash said...

Teadsin. Kui keegi nime järgi veel otsustada ei oska, siis peale esimese episoodi kohustuslikku juudipila peaks kõigile see selge olema.

Trash said...

Borat, high five!