Wednesday, April 06, 2011

Trash Can Dance blogi sai 5 aastaseks!

Selline väike juubel! Jagan kõigile teile virtuaalset torti ja soovin küünlaid puhudes, et mul ind ei raugeks, sest aja jooksul on filmiblogi transformeerunud popkultuuriblogiks kus esindatud viiest tugisambast neli, ehk siis filmid, raamatud (60 lühiarvustust), koomiksid (228 lühiarvustust), ning 29 korral olen arvustanud CD-sid, vaid videomängud on soiku jäänud, kuid terane lugeja on kindlasti märganud, et kahe peli mainimine on mu ajaveebist samuti läbi lipsanud. Kaks aastat tagasi lasin trükkida esimesed blogi T-särgid mida nüüdseks tehtud kuue erineva kujundusega, pool aastat tagasi hakkasin "plaadifirmat mängima" ning olen jõudnud reliisida 9 muusikaplaati, kümnes koheselt tulemas. Meili teel olen tüüdanud kohalikke head tööd teinud muusikuid ning pannud blogisse üles 69 populaarse filmiküsitluse vastused kus saundimeistrid räägivad hoopis oma eeliastustest kinoloomingus. Viie aasta jooksul on blogi kogunud võõrastelt IP aadressidelt 1096202 klikki, viimasel paari aastal keskmiselt 1200 ööpäevas, suurem osa neist Mirtel Pohla nude screene vaatama. Loodud on Trash Can Dance´i FaceBooki leht kust libistan läbi valdavalt plaadireliiside infot ning valmimas toodete paremaks pakkumiseks mõeldud TCD homepage. Which is nice, nagu öeldakse Fast Shows!

Ja selle kõige eest tänan ma teid kallid lugejad! Ilma teie külaskäikudeta siia ning kiitvate-laitvate kommentaarideta, ei oleks ma vast viitsinud nii pikalt blogida. Vähemalt mitte areneda, sest blogima asudes lubasin edale, et kirjutan igast vaadatud filmist ja seda sõna oleksin kindlasti igal juhul pidanud. Tänan teid sõbrad!

24 comments:

fushi said...

Jee!

Su blogil on ikka päris suur lugejaskond. Minu tuttavate hulgas päris paljud loevad, ehkki ei kommenteeri kunagi. Mõni teeb suured silmad ka kui ma räägin et vot tolle sama Trashiga jõin animenohikute sünnipäeval pipraviina ja siis ta rääkis mulle kuis Somaalia neegrid Soomes eesti punkaritelt kummist seksnukke varastasid.

Metsavana said...

PALJU ÕNNE juubeli puhul!!!

Ralf said...

Mul tuttav rääkis, et ta oli kuskil kohalikul comedy show'l käinud ja laval esinev koomik oli publikule oma särki näidanud ja küsinud, et kas keegi teab, miks see naljakas on - aga keegi ei saanud aru, sest tegu oli turistidega. Ja tal oli seljas justnimelt sinu särk!

Marko Kivimäe said...

Palju õnne!

P.S. "9 muusikaplaati" link on vale.

Maili said...

Suur tänu sulle ka!

Trash said...

Tänan teid!

Reliiside lingi parandasin ära, tänan veale viitamise eest!

Lugejaskond on vist jah üsna lai, aastaid tagasi kui Levikas jõin oli alati seal paar tundmatut tüüpi kes tulid õlale patsutama kui kuulsid kes ma olen. Paljud siiski käivad harva kõike ja pidevalt uurimas, rohkem satuvad aeg-ajalt külla. :)

Gendri said...

Kõva! Nii huvi pärast küsin, et kas mingi tantsupidu ka tuleb sellepuhul? Nimi "Trash Can Dance" ja blogi siiski üsna tuntud ju... võibolla tänu hiljutistele heliketta reliissidele?

Trash said...

Ega see mussiga jändamine ei ole kaunteri statistikat jälgides küll kedagi blogi lugema toonud, külastuste arv on olnud üsna stabiilne. Feed´i lugejaid ma muidugi ei näe, juttude järgi on see 20-30% üldarvule lisaks.

Aga ma tervitaks hoopis oma blogi lugejat Meelist kes paar kuud tagasi saatis eili kust selgus, et ta oli mu blogi "kaanest kaaneni" läbi lugenud. Mitme kuu töö oli.

Virko said...

Päris auväärt juubel! Ühinen õnnesoovidega ning jätku vanameistril jõudu ka edaspidiseks!

Metsavana said...

Sa võiksid teha lugeja- ja fännikirjade rubriigi siia kah, hehe :)

Ralf said...

Mulle üks ütles kunagi tavablogi kohta, et luges asja otsast lõpuni läbi, päris üllatunud olin.

Ja ise plaanin ka taas blogimise ja arvustamise juurde pöörduda. :)

paranoiadisco said...

Pauku!

Ralf said...

Parakas, miks sa enam #filmiveebi kanalis ei käi? Sind igatsetakse.

Lauri said...

Õnne jep minijuubeli puhul

Kalmsten said...

Õnnet jätkugu !

Mart said...

Palju õnne, Trash!

Loodetavasti jätkub kvaliteetne gei- ja släsher porno arvustamine veel viis aastat.

Trash said...

Tänan teid!

Ja sina Ralf hakka muidugi edasi blogima, tekst sul jookseb ju kenasti!

Robi said...

5 aastat!! Juhuu!

Harri said...

Palju õnne selle tähtsa päeva puhul ja et jätkuks jaksu veel pikkadeks aastateks.

Gendri said...

Pidasin silmas nime "Trash Can Dance", et see nagu tuntumaks saanud. Võibolla paljud ei seostagi seda üldse blogigagi. Mäletan seika Rahva Oma Kaitsest, kus kuulati lugusid Suvi, Sügis, Talv kogumikust... blogist ei rääkinud Mart Juur midagi. Pajatas vaid, et head muusikat täis plaadid. See on vaid üks näide...
Huvi pärast küsin, et kõik plaadid on läinud või?

Anonymous said...

Kas nüüd hakkavad head filmid paremaid hindeid saama?

Trash said...

Head filmid on alati häid hindeid saanud. Damn, isegi mõned halvad filmid on häid hindeid saanud nii, et etteheideteks puudub põhjus.

Plaate veel on ja jagub. Veits vähem kui 2/3 on läinud.

Raul said...

Õnne sulle! Loodetavasti saad ka vähemalt 25 sünnipäeva pidada. Sinu blogi on suhteliselt ainulaadne teiste filmiblogide seas postituste tiheduse poolest. Sul ei teki ka mõõnasid nagu paljudel teistel! Kena, et sa kirjutad palju just intrigeerivatest linateostest.

Jõudu!

Trash said...

Tänan!

Eks siis järelikult pakuvad mulle endale just need intrigeerivad linalood huvi. :)