Friday, April 01, 2011

Peep Show - 5. season

Peep Show - 5. season - Andrew O'Connor, Sam Bain, Jesse Armstrong 2008

Viienda sesooni boonuste hulgas on kahe peategelase seksualsuhete "sugupuu" kus punktiir jookseb järgmise ja siis taas järgmise voodivallutuseni, vahest ristudes ning sõlme minnes ning vahest ummikusse joostes nagu näiteks see Super-Hans´i hetkeline romantikamoment backstage´is koos uue noore bändiliikmega. Vaat viimane oligi sesooni pärl, kuyid häid kohti jagus viiendasse teisigi ning kokkuvõttes pean just seda hooaega kõige paremaks. Huumor oli julmem, piinlikke situatsioone rohkem ning naisvägegi liikus pouiste ümber varasemast enam ja isegi nii palju, et poole sellest ülal mainitud suhetekaardist lõid just viienda hooaja "apsakad". Aru ma vaid ei saanud kuidas teises sesoonis nii sweet tundunud Nancy 3 aastat hiljem inetuks oli muutunud, samas kui Big Suze ikka veel kaunitarina säras. 4,5/5
Super Hans!!!!!

2 comments:

adi said...

Täiesti nõus sinu ... mardi ... kalveri ... kelle iganes soovitusega, tegemist on ühe läbi aegade parima huumorisarjaga. Lõpetasin ise just S7 vaatamisega ning mul pole sõnu - lihtsalt suurepärane.

See nali 1 hooaja lõpust:

http://www.youtube.com/watch?v=8w7pvWP2yPs

Ma sõna otseses mõttes nutsin naerust. Kontekstiväliselt prolly ei ole nii vaimukas.

Trash said...

Mul oli box vaid 1-6. :(

Peab seitsmendat ootama jääma, tahan ikka mõnusalt subbikatega vaadata ja lisad on ka iga plaadi juures nii enam-vähem korralikud olnud. Episoodi jagu pikendatud ja lõigatud stseene alati juures.