Wednesday, April 13, 2011

I Love You Phillip Morris

I Love You Phillip Morris - Glenn Ficarra, John Requa 2009

Ei tea kust kohast mul selline väärarusaam oli jäänud, kuid arvasin kuni filmi vaatamiseni, et tegu on homonalju sisaldava heterokomöödiaga. Nagu uduselt kumas, et Jim Carrey hakkab pedet mängima selleks, et oma südamedaami tagasi võita, kuid selgus, et Carry ei mängi ning küsimus on hoopis südamehärra meelitamises. Igati muhe film, sobis küll õhtulõpetuseks kenasti. Suuri vaimukusi välja ei käidud ning film tundus ise ka justkui eesmärgitu, kuid üle pika aja oli mõnus vaadata nii kumminägu ennast kui ka eriti nunnut Ewan McGregor´it. Vaheapeal on ikka mitmeid Carreyga filme vahele jäänud, nüüd tundub, et justkui rehalibiteeris end petturist gay rolliga. 3/5

6 comments:

Ralf said...

See Carrey mängitud tegelane on kusjuures päriselt eksisteeriv tüüp, kelle IQ oli üle 150 ja kes põgenes mitu korda vanglast. Ühel neist põgenemistest varastas ta näiteks iga nädal kunstiringist sinise markeri, tegi need ühel ööl kongi peldikusse tühjaks, loputas oma valget vangiriietust selles ja kõndis siis järgmine päev lihtsalt vanglast välja, kuna arstidel ja meditsiinitöötajatel oli sinine riietus seljas. See oli vist ka filmis sees, kui õigesti mäletan.

Trash said...

Oli küll jah. Ma ise võtsin seda based on real life teemat reserveeringuga, kui hiljem selgus, et nii oli. Arvasin, et nagunii mõeldi 80% juurde.

Anonymous said...

Et gayparaadile minek siis jah?

Trash said...

Kutsud kaasa või?

Gendri said...

Ma ise mõtlesin seda filmi nähes sama asja, et Jim Carry on oma Ace Ventura karakterist tagasi tõmbunud. Hakkab vist vanaks jääma.

Anonymous said...

Mulle tavaliselt pedekomöödiad ei meeldi, kuid see oli päris tuus film.