Wednesday, June 23, 2010

Hot Tub Time Machine

Hot Tub Time Machine - Steve Pink 2010

Pohmelliga käras küll, kuigi hea peaga vaadates oleks nägu virilaks kiskunud. Olin nimelt mitme usaldatava filmisõbra käest kuulnud, et tegu täitsa korraliku komöödiaga, kuid kahjuks on minu huumoristandardid (nagu teada) viimasel ajal peentimmimata ning seega pean naeru saamiseks tavakodankust hulga suuremat doosi koomikat ajudesse laskma. Seekord jäi segu lahjaks ja eufooria tulemata, kuigi lihtsa ladna filmina kõlbas vaadata küll. Potensiaali oli filmis rohkem kui kasutada suudeti, rumalustest ja piinlikustest paras osa puudu. 2/5
John Cusack nägi välja nagu Nicolas Cage ja kahekümne aasta pärast näeb ta välja nagu Clint Eastwood.

8 comments:

Ralf said...

Vaatasin alguses, et 8/10 on natuke liig, kuid siis nägin labelist, et siiski 4/10. Postituse lõppu olid nimelt 4/5 märkinud.

Soovitan World's Greatest Dad'i, selliseid komöödiaid on rohkem tarvis.

rene said...

ise vaatasin ka seda just eile õhtul parema puudumisel ja arvestades täiesti debiilset pealkirja olid lootused üsna madalal... ilmselt tänu sellele väga ei pettunudki ja kokkuvõttes võib vist öelda, et ei olegi "raisatud" ajast kahju.

Trash said...

Ma olin õnneks enne näinud sõber Opsi poolt pandud samakõrget hinnet, muidu oleks oodanud veel teab mida. Pettumus siiski väike oli, sest kohati valus vaadata kui hüva naljasituatsioon labasusega lörtsitakse.

Trash said...

Tänks Ralf, et tähelepanu juhtisid. Parandasin ära.

World's Greatest Dad? OOlrait!

a said...

Täiesti masendavalt kasutamata jäetud idee, aga peategelased olid sellised keda vaataks isegi veel halvemates filmides.


Aga,

Youth in Revolt

Siiani selle aasta parim noortekomöödia. Michael Cera'lt jällegi täielik typecasting, aga ta mängib selle väga edevalt välja.

Trash said...

Ja ma olen mõelnud, et see on iks ilge jurts. Olgu, tsekkame kui aega ja filmi saame.

Ralf said...

Youth in Revolt jättis minu küll külmaks. Kusjuures sama oli alguses ka World's Greatest Dad'iga, kuid filmi võlu jõudis alles hiljem kohale... väga isevärki film.

Trash said...

No uurime su isa filme peatselt, vast juba täna.