Wednesday, June 02, 2010

Sandman Mystery Theatre : The Blackhawk and The Return of the Scarlet Ghost

Matt Wagner, Steven T. Seagle, Guy Davis - Sandman Mystery Theatre #45-52
DC 2010

Guy Davis on koomiksikunstnikuna ikka võrratu aga see jutt võib olla liiga kugeid järeldusi tegev, sest peale Sandman Mystery Theatre´i ma teda muude koomiksite illustraatorina näinud ei ole. Käesolevas teeb ta aga nii isikupärast kunstnikutööd, et iga teise joonistaja poolt tehtud SMT lugu tundub olenemata sisust juba nõrgem. Siinses albumis oli Steven T. Seagle´i joonistatud The Blackhawk stoorina põnevam, kuid Return of the Scarlet Ghost´i teinud Guy Davis oma isikliku joonelaadiga nullis ikka kõik ära. Üldpildis hea aga tundub, et Sandman Mystery Theatre´i hoog hakkab vaibuma ning vaevalt isegi Dian´i rasedus asja pingelisemaks teeb. Liiga vähe on viimasel ajal olnud tõelist kurjust ja südantpööritavaid perverssusi.

2 comments:

Lauri said...

Muideks kas sa mäletad, kuskohas Sandman selle Scarlet Ghosti pahaga varem kokku oli saanud, kes seekordki jooksu sai? See maniakk.
Ma ei viitsi kõiki varasemaid läbi lapata, pealegi üks teatud M. Vana loeb juba pool aastat ka paari köidet.

Trash said...

Mul tuli see tüüp ka varasemast tuttav ette, kuid mälu lükkas hoopis Invisibles´i naeratusega maniakki ette ja arvasin siis, et ju ajan midagi peas segamini, mäletan valesti.