Tuesday, June 29, 2010

The Crazies

The Crazies - Breck Eisner 2010

Sellest stoorist oleks saanud suurepärase järjeloo X-Files´i saagale. Täpselt selline kolmas osa täispikkade filmide jadas kus pakutakse kahe julge mehe ja naise tandemit kes murravad läbi viirusest nakatunud karantiiniala kogedes piisavalt õudust ja põnevust ning otse loomulikult üritab valitsus kõike varjata. Aga tõde on ikka kusagil seal, arvatavasti oli valitsusel UFO-dega mingi diil inimkatsete osas mis untsu läks ja nüüd võivad vaid kaks FBI veterani selle päevavalgele tirida. Minu arust perfektne X-Fails, nagunii sa nende uuest filmist (kui see ka peaks tulema) palju ei looda ja see mida siin pakuti, rahuldaks täitsa. Täidaks augu ära küll. 2,5/5
Lõpp sedalaadi vendade "pesas" oli nõrk ja idiootne.

6 comments:

Ralf said...

Mingit X-Filesi assotsiatsiooni mul küll ei tekkinud, kuid minu arust üllatavalt hea õuduspõnevik, eriti Hollywoodi horrori tänapäevast taset silmas pidades. Väga hästi lavastatud kah, see kirurgisae stseen oli RAUD.

Breck Eisner lavastab muide "Escape from New Yorki" uusversiooni ja peaosa mängib ka arvatavasti Tim Olyphant, how does it feel?

Trash said...

See, et kirurgisaag liikus põrandal mehe suunas oli nii kordi kasutatud, et paha vaadata. Ja siis tüüp ei saa jalaga seda eemale lükata, vaid punnitab silmi. Nõrk!

Ralf said...

Oeh, no mõnus fulcilik hetk, mis teha. Meeldis. ^^ Minu meelest vajus ainult lõpu poole ära.

Kusjuures see on minu arust ka üks vähestest uusversioonidest, mis originaalist [natuke] parem on.

Trash said...

Paremuse kohta ei oska öelda, ei ole originaali näinud.

Allar said...

Huvitav, et see film siiski meeldis paljudele. Minule tundus ka see sae koht idiootne, lükka siis jalaga ära, tõuse püsti vms, aga ei... aeleb seal maas nagu kiimas strippar.

Ja lõpp vajus kohe eriti ära, suure vaevaga viitsisn lõpuni vaadata.

Trash said...

Mulle ka lõpp ei meeldinud, no mida redneck´ide ladu ja mida nõmedat mees-mehe vastu kaklust. Oleklsid võinud siis hoopis mõne veelgi keerukama saladuse avastada ja sõjaväga lahngut lüüa. Või veelgi parem, viiruse uuesti muteerunud vormiga.