Thursday, July 31, 2008

Teaserama

Teaserama - Irving Klaw 1955

Kuna kaks nädalat tagasi ei lasknud naine mul korralikult Estconiga tekitatud pohmelli põdeda vaid kamandas koheselt lapsi kantseldama ja tomateid kastma, siis tegin täna mõnusalt pohmellipäeva takka järele. Ostsin poest keefiri, mullivett, Tobasco tomatimahla, apelsinimahla, virsikujogurtit ja köögiviljamahla ning vürtsikaid thai kiirnuudleid ja kartulisalatit. Vedelesin ilma kohustusteta teleka ees diivanil ja vaatasin tsillilt lolle filme ja tegin ka väikese uinaku. Pohmellipäeval ei viitsi eriti ajuvägistavaid teoseid ju vaadata ja sellest ka valituks osutunud Bettie Page´i kehavõludele toetuvad burleskifilmid. Kui Irving Klaw´i varasem Varietease oli puise olekuga linti võetud show, siis käesolev film on juba tugeva erootilise laenguga. Lihtsa eksootilise tantsu ja lahtiriietumise asemel on suund võetud pin-up ikonaalsuse ja fetišismi suunas ja naised on pigem pehmed kassid kui kaameraette asetatud nukukesed. Samuti oli võimalus näha transvestiidi strippietendust, seik mis omal ajal võis kindlasti kõmu ja pahameelt tekitada, eriti kui sul joll peos ning taipad järsku, et oled seda meest vaadates silitanud. Dita von Teese võib küll olla tänapäeval pin-up fetishi maailmas kõva tegija aga Bettie Page oli ja jääb kuningannaks. Mulle ei olnud fotode kaudu kunagi eriti korda läinud ta roll viiekümnendate iluideaali ja unelmatenaisena. Filmilindilt aga oli teda jälgida lust ja mitte selle pärast, et ta oskas nenasti väänelda ja paljast pinda näidata, vaid kuna tal püsis pidevalt kena naeratus huulil. See naeratus muutis ta kuidagi plikalikuks ja läbi selle ka omasemaks mis arvatavasti oligi ta läbilöögi võti. Täitsa armas tüdruk. Teaserama oli hea eksploitation tükk ja laisk pohmellipäev ilma pohmellita oli mõnus. 4/5
Spank that naughty girl!

6 comments:

Soprano said...

Olen näinud tema elulool põhinevat filmi The Notorious Bettie Page (2005). Polnud nii hea kui lootsin, kuid näitleja oli numpsik.

Trash said...

Sõps ütles ka, et suva film aga täna tekkis mul siiski huvi. Eks näis.

Opha said...

do you have a toorent likn that you coud share for this movie?

opstops said...

Sama lugu oli ka minuga, et ei suutnud Bettie Page kultusest pilte vaadates arusaada, aga kohe kui seda filmi nägin oli müüdud. Naeratuse puhul oli kõige olulisem see, et see püsis tal sama malbe ja kelmikas terve esinemise aja.

Trash said...

@opha

Nope, I borrowed DVD-s from a friend.

@opstops

Naerata nüüd jälle sa, naerata, nagu...

Pisarad nüüd kuivata, naerata...

Anonymous said...

Exakt richtig