Monday, January 03, 2011

Short Circuit

Short Circuit - John Badham 1986

He he, seda filmi sai noorena ikka mitu korda kinos vaatamas käidud! Järjeosa samuti, kuid selle ülevaatamisest ma loobun, sest juba põhifilm oli selline jurts, et neid nunnusid roboteid enam vaadata ei suuda. Jurts muidugi sellest mõttes, et jurts mis jurts, kuid koos väikese minevikumeenutusega kõlbas ikka vaadata. Kui aga keegi tänapäeval analoogse filmiga lagedale ilmub, siis mina küll liimile ei läheks. Kusjuures seal aasiamaal vist ongi paar sarnast filmi vorbitud, vähemalt nii palju sarnast, et seal mingid lapsed, naised ja robotid koos ringi sebivad ja kawaii´tavad. 2/5
Lühis.

9 comments:

Anonymous said...

Mis on kõige parem 70-80ndate Hollywoodi film, mis jooksis meie kinodes?
Ma pakun Kondori kolm päeva.
Teiseks Sügavik

Trash said...

Kondori kolm päeva on tõesti hea, Sügavik nii ei meeldinud. Mul hetkel tulegi meelde peale Hiina sündroomi muid filme mis seitsmekümnendate USA kinost meie ekraanil oli.

Muide, "Lennukiõnnetuse aarete jahil" oli vist Austraalia film.

Ralf said...

Mis on Sügavik?

Lauri said...

Sügavik on The Deep, päris tore film mis vene ajal kinodes jooksis. Mureen hammustas pahal neegril pea otsast ära lõpuks.

Ralf said...

http://www.imdb.com/title/tt0084556/

Seda oled näinud, Trash? Ideaalne b-movie...

Ivar said...

Kaks filmi oli kaskadööridest... Ühe nimi on "The Stunt Man", sellest ilmus kunagi topelt-DVD, teisel kettal pikk dokumentaal - mingi põgenik sattus 1. Maailmasõja-aegse filmi võtetele ja hullu lavastaja intriigidesse. Teises filmis uuris vist üks kaskadöör oma venna, kah kaskadööri, hukkumist... "Stunts".

Ivar said...

Convoy

Anonymous said...

Kas convoys tissi näidatakse?

Trash said...

Convoys näidatakse.