Sunday, November 06, 2011

Trash Can Dance sai plaadireliisijana aastaseks.

Täna aasta tagasi ilmusid Trash Can Dance blogi esimesed muusikareliisid Sügis, Talv ja Lumi. Aasta jooksul on ilmavalgust näinud järgnevad plaadid:

01. Sügis - Kogumik eesti pungi, stoner´i, garaažrock´i ja industriaalpaladega. Müügil Nailboardis, Laseringis, Rock Road´is, World Clinikus ja saab ka minu käest.

02. Talv - Kogumik eesti hard-rock´i, stonerit, doom´i, bläkki, proget ja folkmuusikat. Müügil Nailboardis, Laseringis, Rock Road´is, World Clinikus ja saab ka minu käest.

03. Lumi - Kogumik eesti black ja death metalit. Tuleb kaasa vaid koos Sügise ja Talve kinkepakiga, jagatud umbes 230 plaati, järel veel paarkümmend. Saadaval vaid Nailboardist ja minu käest.

04. EDASI - Night At The Museum - Kogumik autori poolt aastatevahemikus 2004 kuni 2010 valminud lugude paremikust. Eksperimentaalset black metalit ning noise´i. Plaat läbi müüdud, tasuta mp3 formaadi leiad siit: Night At The Museum.

05. EDASI - White Tie Black Noise - Kogumik autori poolt aastatevahemikus 2004 kuni 2010 valminud lugude paremikust. Eksperimentaalset black metalit ning noise´i. Plaat läbi müüdud, tasuta mp3 formaadi leiad siit: White Tie Black Noise.

06. Sorts - Half A Person - Singel kahe erineva coverversiooniga The Smiths´i hitloost "Half A Person". Plaat müügil vaid Soomes black metalit pakkuva kaupluse KVLT valikus.

07. Aamen - Diskoveri - Hullumeelset teknot, ambienti ja industriaali. Naivistlikult pea peale pööratud ja parodeeritud elektrooniline muusika. Müügil Nailboardis ja saab ka minu käest.

08. Cosmos Laguna - Karma Cleaner - Autoriplaat täis tumedat toorest industriaalteknot, sünget ja nõiduslikku. Plaat müügil Nailboardis ja Laseringis, tosinkond on mul veel endal samuti alles ja siit saab mp3 formaadis ka tasuta alla tirida: Cosmos Laguna - Karma Cleaner.

09. EDASI - Live At Hobusepea Gallery - EDASI neljaliikmelise bändina antud kontsert Hobusepea Galeriis. Minul on järgi veel vaid 1 plaat, küsige ja see on teie. Tasuta saanb seda aga kuulata ja alla tirida siit: EDASI - Live At Hobusepea Gallery.

10. HÕFF - Haapsalu Õudusfilmide Festivali jaoks toodetud kogumik kodumaise sündipopi, EBM-i, industriali, tumeda elektro ning noise´iga. Plaat müügil Nailboardis, Laseringis, Rock Road´is, HÕFF´i kontoris ning saan muidugi ka minu käest.

11. Spice Mouse promotional - Spice Mouse´i promoplaat kus peal noppeid peagi ilmuvatelt reliisidelt ning üks demolugu. Tasuta plaat, alles umbes kümmekond eksemplari. Küsi kui mind näed ja kui mul on plaat taskus, siis saad selle.

Nädala pärast peaksid kõigi eelduste kohaselt olema müügikõlbulikud kaks uut reliisi:

12. Spice Mouse - Kivi mu rinnataskus on sinu - EP nelja eestikeelse palaga.

13. Spice Mouse - About The First Bee Sting - 49 erinevat kaanepilti, 49 erinevat tagakaane pilti ja 8 ingliskeelset lugu.

Head eesti muusikat ei ole kunagi liiga palju! Tänan teid sõbrad!
Piduuuuuuu!!!! Ajeeeeee!!!!

6 comments:

Anonymous said...

Millal dubstepi plaat tuleb?

Ralf said...

Järgmine nädalavahetus jälle tähistama? :P

Trash said...

Järgmine nädalavahetus mitte, aga aasta pärast vast ikka. Vähemalt mu kaasa täna ärgitas, et võiks jälle sellise peo teha.

Trash said...

Eks siis olen ka targem ja jätan orgunni kellegi teise hooleks, et leiaksin rohkem aega külalistega rääkimiseks. Nüüd oli vaid üks bänditeema peavalu mis lõppes tegelikult alles täna kui viisin autoga üüritud trummid tagasi.

Igal juhul tänud kõigile kes kohale tulid ning suured tänud kinkide eest! :)

Metsavana said...

Kui aega saad loe Reaktorit ja kommenteeri lühidalt mis arvad :)

Trash said...

Loen, kui mitte varem, siis kolmap-neljap tööl. Ja tänud paberversiooni eest!