Tuesday, August 02, 2011

No Skin Off My Ass

No Skin Off My Ass - Bruce La Bruce 1991

Pool filmi ma imestasin lausa kui maitsekalt oskab kanada undergroundfilmi üks papadest Bruce La Bruce skinhead´i ja homoteemat kanda, sest lugu juuksurist kes tüdinuna pidevalt vahelduvast soengumoest võtab skinhead´i paljaspead kui fetishiobjekti oli ühtmoodi armas ning koomiline. Filmi keskohas aga tulid sisse tavalised exploitationkino nõksud, sõbrad kukkusid seksima ning juuste (või siis pigem nende puudumise) kiiks keerati tiksud tugevamaks - lakuti vetsupotte ning saapaid, kanti S/M aksessuaare ning imeti riistasid. Huvitav oli loend paljaspeade soengumoodidest (jah, ka kiilaks võib end erinevalt ajada) ja subkultuurist üldisemalt, kuid kuulata seda blowjob stseeni peale ei ole just minu maitsele.
No Skin Off My Ass on hea, sest siin pakutakse teavet subkultuurist, koomikat (näiteks stseen muusika kuulamisega kus peagi ska rütmid alistavad kaebleva naisvokaali) ja ehedat undergroundkino hõngu, kuid see UG töötab samas ka vastu, sest lavastaja ei suutnud vastu panna kiusatusele segada juuksuri ja skinni armulugu sadomaso mängudega, justkui peaks see kindlasti olema filmivabaduse ja skinheadlusega seotud. Veits tüüpiline, alles eile ühes teleseriaalis räägiti ka kahtlusaluse skinheadi taustast ja ei suudetud mainimata jätta, et mees on veidra seksuaalsusega ning elab ema juures. Nii tüüpiline. 3/5

8 comments:

Anonymous said...

Miks vaadata sellist paska?

Trash said...

Nii tuntud nimega kui Bruce La Bruce pidi tutvust tegema, miks mitte siis läbi skinnifilmi.

Anonymous said...

Bruce Lee'ga oled juba tutvust teinud?

Trash said...

Jep! Esmakordselt aastal 1987 Almatõ-Leningrad rongis.

Anonymous said...

A kumb on kõvem mees Bruce Lee või Jean-Claude van Damme?

Trash said...

Chuck Norris loomulikult, you stuuupid!

Anonymous said...

Noh ma ise arvan siiski et van Damme on kõvem kui Bruce Lee, sest
1. Bruce Lee'l, nagu ühele asiaadile kohane puudub tapjainstinkt.
2. van Damme on peksnud läbi kümneid asiaate, vaevalt tal see BruceLee'gi raske oleks, alguses võib ju korra peksa saada, aga lõppkokkuvõttes teeks ära.

Chuck Norrisele juba Bruce Lee näitas koha kätte. van Damme pühiks ta minema nagu tolmukera. Naljanumber on see Norris. Võtku JetLi punti ja proovigu kahekesi Steven Seagel'st jagu saada. Panen panuse Seagelile.

Trash said...

Ma panustan Vahtang Kikabidzele.