Monday, August 01, 2011

Buffalo '66

Buffalo '66 - Vincent Gallo 1998

Aastal 1998 meeldis see film mulle väga. Harv on küll see juhus, aga nüüd üle vaadates ei leidnud ma filmist enam neid momente mis tosinkond aastat tagasi meelt ärgitasid. Nunnu romantilise linaloo asemel nägin hoopis närvihaige mehenässi ja masohistliku allaheitliku teismelise tõmblemist, inetut ja ebameeldivat. Endine cool mees Vincent Gallo oli tülgastav ajuhaige kusepea hüpiknukk ning armas Christina Ricci kalts kellesse iga emopask võib oma jalgu pühkida. Esile tõusid seekord küll rohkem Ben Gazzara ja Anjelica Huston isa-emana, aga filmi algupärane võlu minu jaoks jäi tabamatuks. Tavaliselt ikka need filmid mis noorena tundusid ägedatena on seda siiani, buffoltsikuga läks teisiti. 2,5/5
Indiekino inditamine.

6 comments:

Ralf said...

Mul risti vastupidi, muutub aastatega aina paremaks. Nagu hea vein.

Ralf said...

Muideks egomaniakist Gallo müüb oma kodulehel nii ennast kui oma spermat viljastamise eesmärgil.

marika said...

wikipediast lugesin, et ricci ja gallo ei saanud võtteplatsil absoluutselt läbi, gallo sõimas riccit paksuks, mille tagajärjel ricci tõotas, et ei tööta enam kunagi galloga koos.

Trash said...

"Muideks egomaniakist Gallo müüb oma kodulehel nii ennast kui oma spermat viljastamise eesmärgil."

Leidsin ostja.

Gallo on wanker!

Ralf said...

"There are no known genetic deformities in his ancestry (no cripples) and no history of congenital diseases. If you have seen The Brown Bunny, you know the potential size of the genitals if it's a boy."

"Mr. Gallo maintains the right to refuse sale of his sperm to those of extremely dark complexions. Though a fan of Franco Harris, Derek Jeter, Lenny Kravitz and Lena Horne, Mr. Gallo does not want to be part of that type of integration."

Ralf said...

Ja oma pauku peab mees miljoni dollari vääriliseks...