Wednesday, July 20, 2011

Dylan Dog : Dead of Night

Dylan Dog: Dead of Night - Kevin Munroe 2010

On halvad filmid mis on halvad ja on halvad filmid mis on üsna head, aga on ka halvad filmid mis on väga halvad, kuid ikka on neid mõnus vaadata. Dylan Dog oli just selline viimane, no ikka üks ilgemast ilgem junn aga lebotad diivanil ja lased vaikselt heamaitsta, häda ei ühtegi. Tavaliselt oleksin sellest mööda läinud nagu tegin Jonah Hex´i puhul, kuid kuna Dylan Dog´i koomiksite kogumik just hiljuti loetud, siis uudishimu ikka surkis takka ja käskis diski masinasse toppida. Ja siis pääses vala üks igati klišeelik jant mis imes verd mitmest suunast, segades erinevaid libahundi ja vampiirilugusid Buffy´ilikuks seikluseks. Isegi filmis originaalsena tunduda võiv zombiedeteema oli pätsatud Zombies Anonymous nimelisest indiehorrorist, aga laene oli muidki, ütleme, et 95 % kogumaterjalist, ehk vaid mõned puised sõnavõtud tundusid nii labastena, et vaevalt keegi varem sellist lollust suurele ekraanile lasknud on.
Ennast häiris kõige enam, kui nüüd Groucho tegelaskuju puudumise kahe silma vahele jätta, aga hoopis Dylan´i välimus. Iga mats teab, et Dyylan Dog´i välimus on loodud briti näitlejat Rupert Everett´i silmas pidades ning vaid tema mehelik, kuid samas laisalt elegantne olemus on eradetektiivi ainuõige kuva. Nüüd aga mingi puupea lihaskimp kohmard kes võib küll Terasmeest mängida, kuid ontliku deemonivõitleja rollis jääb ääretult kaugeks. Aga elad selle üle ja võid iisilt vaadata aasta 2011 kõige sitemat filmi, sest nagu mainisin, üüratult halb, kuid samas meelejahutuslikult tsillitav jurts. 0,5/5
Dylan Dog koomiksis. Inspiratsioonaalne Dylan Dog Rupert Everett´i esituses filmis Dellamore Dellamorte ja lõpuks kaks pilti uuest Dylanist päikeselõusta poolt mängituna.

14 comments:

Ralf said...

1/10 on ehk veidi karm, mulle see "Dylan-Dogi-partner-muutub-elavaks-surnuks" liin ja sellega kaasnenud huumor täitsa passis ja vahelduseks oli hea näha arvutigraafika kollide asemel natuke traditsioonilist grimmi. Muidu, jah... üsna kehvake.

Paawo said...

Kui nad oleks asjalikuma filmi vändanud, kas Adrien Brody oleks rolli sobinud?

Trash said...

"Dylan-Dogi-partner-muutub-elavaks-surnuks" liin oli põhiolemuselt Zombies Anonymous´is läbi mängitud ning huumor oli selline 7 aastase tasemel. No võib-olla kuni 10 a.

Trash said...

Adrien Brody pigem enne, kuid parem kui mõni uus nägu, selline vanem, kogenum ja segasem. Rupert Everett oleks isegi nüüd vanemana paemini sobinud.

Ralf said...

Ma olengi hingelt 7aastane. :)

Trash said...

Homme jood limpsi!

paranoiadisco said...

Limps on tegelikult okei aga laastab organismi rohkem kui alkohol.

Trash said...

Aga Baikal? Ostsin just 2x2 liitrit.

paranoiadisco said...

See on okei aga selle sama firma (vähemalt pudel on sama) Tarhuni vastu ta ei saa... :)

Trash said...

Pühapäeval võtan Tarhuni lisaks. Jeee!

Lauri said...

Ärge jooge mingit ülimagusat gaasiga suhkruvett

Ralf said...

Viimastel päevadel olen ainult soolvett kaaninud, et lümfisõlmepõletikku leevendada, just enne õnnestus keele alt hunnik mäda välja pressida, nüüd on nagu ära läinud. Hästi paned Ralf!

Trash said...

Võib-olla oli see su boyfriendi pauk mis kurkku kinni jäänud?

Ralf said...

Ninatark! :)