Wednesday, March 04, 2009

Vastukaja

Väike linnuke puuoksalt siristas, et keegi Balti Meediakooli tudengitest oli täna hommikul tunnis minu blogist tagasihoidliku presentatsiooni teinud ja hea sõna öelnud ning nüüd õhtul siis saab ring täis, mina omakorda postitan oma blogisse klassis viibinud salaagendi tehtub foto toimunust. Eks teadmine, et neljakümnele tudengile su "projekti" meedia ja massikommunikatsiooni kontekstis näitena tuuakse, teeb tuju heaks küll.

10 comments:

Soprano said...

40 uut lugejat nagu naksti juures, kui nad juhtumisi juba enne polnud. Näen slaidil ka Paawo pilti...

Trash said...

Nii lihtne see nüüd ka pole, hea kui 1 lugejagi juurde tekib. Mõnus oleks muidugi mõelda, et Mutant Diskol minu blogi särgiga plaaTE KEERUTAVA dj TÕTTU TUleb juurde 500 uut lugejat aga tegelikkuses asjad nii ei tööta.

Ma ei tundnu enne Paawo avatari ära, kuigi tuli nagu tuttav ette.

Anonymous said...

mis seal pealkirjaks on?
Ordinary people?

Mart said...

Igasugused ohtlikud haridusteed tallavad inimesehakatised hakkavad ajaveebi täiendama nilbete kommentaaridega, et FEAST II ikka ei ole nii hea film ja et jaapanlaste animatsiooni vaatavad ainult hälvikud.

Soovitan selle tähelepanuavalduse peale kiiresti arvustada paar erakordselt rämedat filmi ja täiendada nende sissekandeid nii võigaste piltidega, et silme eest mustaks läheb. Loodetavasti siis jääb neid pimedaid kanu tera otsimast ka vähemaks jälle.

Unknown said...

Toetan Mardi soovitust. Tuleb ikka julgelt BFM-i jorssidele selgeks teha, et kui tarvis legitiimset Tränsformerite arvustust, tuleb ruttu minu või Soprano blogisse kihutada, siia on asja vaid neil kellel alternatiivkino vastu vähegi huvi on. Ja muuseas, Filmiveeb.ee foorumis käib praegu parima filmiblogi eemaldamismäng. Lõpukolmikus oleme sina, mina ja Metsavana. : )))

http://www.filmiveeb.ee/foorum/viewtopic.php?p=68402

J said...

Särgi järgi blogi leidmisel on ka takistus ees. Sel pole aadressi peal ega midagi. Kes särgilt aru saab, et tegu blogiga on, eks see on juba varem kokku puutunud.

Unknown said...

On küll aadress, vähemalt Weyland Yutani variandil oli... minu meelest.

Ise olen mõelnud, et meeldiks ise oma blogi särke kanda, äkki tuntakse tänaval ära.

Trash said...

@adi

Täpselt need me olemegi, täiesti tavalised inimesed.

@Mart

Ei saa nii mustvalgelt ka võtta kuigi hiljuti kohtusin tõesti tudengiga kes ütles, et on ainult ühte hiina (!) filmi vaadanud ja selleks oli Viimane samurai.

@Ralf

Mõtlesin ise ka ükspäev selle filmiveebiga liituda, et veits blogi promoda. Varemad katsed on jäänud tulemuseta, sait pidas mind järjekindlalt spämmirobotiks.

@Xipe

Aadressi järgi ei otsi tänapäeval enam keegi, praegu googeldatakse ja kohe kõik käes. Pealegi on bloggeri aadressiriba nii inetu, et ee ei sobi isegi susside siseküljele.

Unknown said...

Ma võin sulle kinnitada, et igaüks seal on su blogist kuulnud. Ometigi Filmiveeb.

Trash said...

Täna jälle ei jõudnud foorumit uurima, homme ehk siis.