Tuesday, October 11, 2011

Transformers : Dark of the Moon

Transformers: Dark of the Moon - Michael Bay 2011

Väga väga halb film, selge see! Neid jubedusi labasusi mida seal näidati võiks järjest laduma jäädagi, kuid mainin enese jaoks filmi kõige negatiivsemat omadust ning see on tekitatud kahju esimesele filmile. Nimelt on peale teist ja eriti peale kolmandat vaatajal väga raske uskuda, et esimene Transformers oli suurepärane ajaviitefilm, lausa perfektne meelelahutus. Loomulikult võtavad palju esimest Transformersit eelarvamusega, kuid hilisemad linalood on seda vaid tänu negatiivsetele kajadele süvendanud ning kui juhuslikult oled sattunud enne vaatama osa 2 või 3, siis kohe kindlasti langeb arvamus ka esimest vaadates. Objektiivselt ei ole võimeline enam keegi seda vaatama ja nautima ning minult täisskoori saanud Transformers on igaveseks tembeldatud plahvatusterohkeks poolearuliseks lastefilmiks. Mul on sellest sügavalt kahju. 0,5/5
Filmist puudus Transformersite põhifunktsioon, ehk see kuidas autod muutuvad robotiteks. Olgu, seda mõnel korral näidati, kuid kõik toimus nii kiiresti, et isegi sekundit ei kulunud ühest vormist teise hüppamiseks. Kogu nauding transformatsioonist jäi vaataja jaoks aga ära.

6 comments:

sickboysid said...

Nõustun täielikult. Esimene oli väga hea. Teine oli vaadatav. Kolmanda puhul on aga mõttetu hakata üles lugema asju, mis kõik pask oli aga mõnedasjad tooks välja. Kindlasti uus ja nõme tüdruksõber. Filmi alguse dokumentaalkaadrid ja lõpp oli täitsa pask. Kogu madin oli pealiskaudne ja kõik karmid vastased olid ühtäkki muutunud karjaks äpudeks. Kogu asi kisub vaikselt sinna kuhu jõudis Batman, kui Schumacher neid väntas.

Trash said...

See on nii, et vaatad ja ei mahu pähe kuidas nii halvad asjad läbi lähevad. Siis nagu täiesti mõistusevastaselt halvad asjad ja neid veel pea kaks tundi järjest. Reklaam toob rahva kinno, pakkudes kõigile midagi ja kokku mitte midagi ning film toodab kasumit hoolimata sellest mis sisuks pakutakse. Õudne!

Kober said...

500 filmi, mida kunagi poleks vaja vaadata, mis? :d

Trash said...

No minul on ikka vaja selliseid vaadata. Ja kui tuleb neljas, vaatan samuti.

Margus U said...

Ebertil on paar tk sihukeseid raamatuid välja tulnud, peaks hankima nüüd lõpuks. Entertainment-value on hjuuudz ilmselt

Trash said...

Et selliseid "Worst movies" kogumikke on tehtud? Tahaks samuti näha.